Justin Trudeau: n syntymäviesti vaimolle Sophie asettaa sinun BF: n häpeäksi

Jos tarvitsette lisätodisteita siitä, että Justin Trudeau on bae, Kanadan pääministeri toimitti kuitit vaimolleen Sophie Grégoire Trudeau’n syntymäpäivästä.

Maanantaina Justin otti tauon virallisista tehtävistään ja juhlisti Sophien 42-vuotiaan syntymäpäivän, jossa suloisin sosiaalinen media huutaa hänen sielunkumppaansa.

Off-duty-kuvassa P.M. pitää kameran selfie aikana, mikä näyttää olevan pari vaellus. Hänen vaimonsa kasvattaa suudelman poskelleen samalla kun heiluttavat kameraa ja pitävät puoliksi syöneet omenan kädessään.

Kuten herätetty, monikielinen poliitikko hän on, J.T. kirjoitti lyhyen ja suloisen viestinsä sekä englanniksi että ranskaksi: “Hyvää syntymäpäivää Sophie! xo.”

Hyvää syntymäpäivää Sophie! xo ❤ Joyeux anniversaire Sophie! xo

Justin Trudeaun (@justinpjtrudeau) jakama viesti

Muistutuksena Trudeau on jano-aiheuttava poliitikko, jonka kaikki Emma Watsonista Kate Middletoniin eivät voi auttaa, mutta himoavat. Hän on suorapuheinen feministi, oma ympäristönsuojelija, ja myös aiemmin ollut naurettavan kuuma teini-ikäisenä.

RELATED: Watch Malala Yousafzai kiusaa Hip Kanadan pääministeri Justin Trudeau hänen tatuoinnistaan

Sophie on yksi onnekas nainen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 62 = 67

map