Justin Timberlake nauhoittaa alkuperäisen musiikin elokuvantareille

Hän tuo seksikkää takaisin suurelle näytölle! Justin Timberlake toimii executive-musiikkituottajana ja levy-elokuvana 2016-animoituun elokuvaan peikot, mukaan Hollywood Reporter. Ja jos se ei riitä, hän myös puhuu elokuvan elokuvasta: “Survivalistinen” troll Branch, joka aloittaa hullun seikkailun rinnalla Anna Kendrickin Princess Poppy.

“Olen aina kuvitellut tuoda molemmat elokuva- ja musiikkimaailman yhteen eeppiseen tapahtumaan [ja] ei voi olla enemmän innoissaan, että ne törmäävät DreamWorksin Peikot” Timberlake kertoi THR.

Kappaleet ovat JT: n ensimmäistä uutta alkuperäistä musiikkia vuodesta 2013 lähtien 20/20 kokemus – 2/2, mutta hän on ollut kiireinen – hänen ihastuttava poikansa Silas vaimonsa Jessica Bielin kanssa syntyi huhtikuussa 2015. Hän jakaa ihastuttavan napsautuksensa “viimeisimmästä” suuresta lahjastaan ​​Instagramissa viime kuussa:

Tämä elämä … Todellakin suurin lahja koskaan. Toivottavasti vietät aikaa niillä, joita vaalia ja muista, että olemme kaikki perhe. Lähetetään rakkautta meidän omasta. Hyvää joulua kaikille!! –J ja J ja S

Kuva lähetetty Justin Timberlake (@justintimberlake) joulukuu 25, 2015 at 1:56 pm PST

RELATED: The 22 Cutest Celebrity Babies, jotka esittelivät Instagramissaan vuonna 2015

Voit kuulla monta lahjakasta isää uutta kappaletta, kun peikot osuu teattereihin 4. marraskuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 − 49 =

map