Justin Bieber paljastaa hänen kauneimman hiusvaiheensa Instagramissa

Jo ensimmäisen kerran video “Baby” osui televisioruudut vuosia sitten, Justin Bieber hiukset on otsikoissa lähes yhtä usein kuin tähti itse. Eilen Instagramissa Biebs lähetti kuvan siitä, mitä hän katsoi olevansa “hauska hiusvaihe”, mikä jätti meidät miettimään – mitä tarkoitat? Ollakseen oikeudenmukainen, alla näkyvä katse näyttää nätti hämmennys verrattuna eräisiin äskettäisiin leikkaus- ja värityöhöihimme, joita olemme nähneet hänen keinuvan. 

Tämä on hauska hiusvaihe

Kuva, jonka on lähettänyt Justin Bieber (@justinbieber)

RELATED: Katso Justin Beiberin tuulenpunaiset hiukset VMAsista

Bieber on palannut pitkään, koska hänellä oli alusta vuonna 2009 alkanut silmänväristä leikkausta. Kun hän kokeili poikabändikauden keskiosaa, hiukset herättivät keskustelun 90-luvun sydänsirkkaajien Nick Carterin ja Devon Sawan välillä siitä, kuka virallisesti aloitti trendi, ja jopa Lena Dunham näki yhtäläisyyksiä Bieberin ilmeen ja hänen pixie-leikkauksensa välillä. Kun otetaan huomioon, että tähti on tällä hetkellä platinan blondi, voimme vain arvata, mitä hän aikoo kokeilla seuraavaksi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map