Julkkisten hiusten makeoverit 2015: Bob on edelleen voimakas!

Olemme vain muutaman päivän päästä uuteen vuoteen, mutta Rosie Huntington-Whiteley, Rachel McAdams ja Lucy Hale ovat jo vakuuttuneita siitä, että 2014 kuumin hiusten trendi ylittää vuoteen 2015. Vain päivää ennen palloa pudotettiin Times Squareen, jokainen tähti hyppäsi bob ja pitkä bob bandwagon. Hale ja McAdams molemmat valitsivat leikkauksia taajuuden lyhyemmässä päässä leukapituisilla viljelykasveilla. Joko uuden roolin tai “uuden vuoden, uuden hiusten” asenteen hengessä, McAdams otti myös allekirjoituksensa vaaleanpunainen sävy brunette ja platina ombre vaikutus.

Huntington-Whiteley meni bobin pidempään vastakappaleeseen ja löi itsekkäin sen jälkeen, kun hänen pitkäikäinen kampaaja George Northwood oli työskennellyt taikuudessaan. “Olen erittäin uskollinen ihmisille, joiden kanssa työskentelen — George Northwood on ollut minun hairstylistini Yhdistyneessä kuningaskunnassa 16-vuotiaana ja hän oli 20-luvun alussa”, malli aiemmin kertoi Tyylissä. “Hän oli nuorempi kampaamo ja olin nouseva malli ilman rahaa, ja menisin katsomaan häntä, koska hän antoi halpoja hiusleikkuja. Olemme työskennelleet siitä lähtien, ja hän on juuri avannut oman salonsa Lontoo!” Kuulostaa menestystarina ympäri! Tutustu tarkemmin jokaisen tähden uuden tyyliin napsauttamalla galleriaamme.

KUVAT: Celebrity Hair Makeovers vuonna 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 5 =

map