Julkkikset reagoivat suunnittelija Tragedian kuolemaan Kate Spade

Kate Spaden 55-vuotiaana ilmestyneen itsemurhan traagisen uutisen traagisen uutisen jälkeen sosiaalisen median käyttäjät ympäri maailmaa jakavat surunvalittelunsa.

Spade oli luonnollisesti yksi tunnetuimmista suunnittelijoista planeetalla – hänen nimeäänsä logo ja spade merkinnät voidaan havaita käsilaukkuja ja tarvikkeita eri puolilla maailmaa, tuottelias 25 vuoden kuluttua tuotemerkin tammikuussa 1993 käynnistää.

Niistä, jotka ansaitsevat kiitosta Twitterissä, ovat läheiset ystävät ja muotialan työntekijät Spade, mukaan lukien suunnittelija Kenneth Cole, CFDA: n puheenjohtaja Steven Kolb ja entinen hohto Päätoimittaja Cindi Leive.

VIDEO: Muotisuunnittelija Kate Spade löytyi näennäisen itsemurhan kuolemasta

Spade vaikutti luonnollisesti yksinomaan alan elit-julkkikset, kuten Chelsea Clinton ja Reese Witherspoon, myös kertoneet myöhäiselle suunnittelijaa. 

Selaa alla nähdäksesi kaikki sydämelliset mielipiteet. 

Katy, tietäen, miten hän haluaa muistaa. Hänellä oli valo, jota sanat eivät pysty tarttumaan, mutta kosketti kaikkia, joihin hän joutui kosketuksiin. Hän oli äärimmäisen ystävällinen, kauniisti herkkä, hullu lahjakas, hauska ja herkkä ihminen, joka olen koskaan tuntenut. Hän oli poreileva. Houkkaa rakkaitasi tiukasti tänään.

Rachel Brosnahanin (@rachelbrosnahan) yhteinen viesti

Suunnittelija Nicole Miller myös jakaa hänen kanssaan sympatiaa Tyylissä, kirjoittamalla seuraava lausuma:

Olen niin surullista kuulla Kate Spadeista. Olen tuntenut hänet todella kauan, vaikka olimme lähellä, olimme aina ystävällisiä. Olen aina rakastanut hänen omituista tyyliään. Olen aina halunnut nähdä, mitä vuosikerta pala hänellä olisi yllään. Rakastin kuinka hänen kampauksensa ja lisävarusteensa olivat aina synkronoituna. Hän ei koskaan muuttunut hänen tyyliltään. Se oli niin vahva osa hänen identiteettinsä ja en koskaan nähnyt häntä luonteeltaan. Minä tapasin Kate ja Andy melko vähän ja yhdessä olivat maagisia. Hän ja hänen miehensä olivat ihastuttavimmat pariskunnat, ja olen todella pahoillani siitä, että tämä on tapahtunut.

Kate oli aina hyvin vintage, hieman 1950-luvun sihteeri ja toisinaan 60-luvulla Jackie Kennedy. Hänellä oli aina ne pienet neulot ja hiukset olivat aina ylös. Hänellä oli lasit vastaamaan. Rakastan aina mitä hänellä oli. Muistan talvella, että hänellä oli aina nämä hienot nyörit ja takit. Hän oli pienikokoinen ja söpö kuin painike ja hän aina seisoi joukossa.

Ajatuksemme ovat Kate’s ystävien ja perheen kanssa. 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map