Julkkikset reagoivat Brysselin hyökkäyksiin

Maailma järkyttyi jälleen tiistaiaamuna, kun Brysselissä pommitukset pudistivat. Brysselin kansainvälisen lentokentän ja Belgian pääkaupungin metroaseman hyökkäykset tappoivat kymmeniä ja loukkaantui paljon enemmän. 

Kun uutiset levitettiin, julkkikset viipyivät nopeasti Twitter- ja Instagram-tileihin, joissa he toivat kiitollisia surunvalittelunsa uhrien uhreille ja perheille Belgiassa sekä heidän järkyttyneensä tapahtumissa. Jotkut, kuten Miley Cyrus ja Khloé Kardashian jakavat pitkiä viestejä, toiset osoittivat solidaarisuutensa yksinkertaisella hashtagilla tai valokuvilla, jotka olivat värittäneet maan punaisia, keltaisia ​​ja mustia värejä. Pidä lukemassa nähdäksesi kaikki julkkisten reaktiot hirvittäviin tapahtumiin. 

#PrayForUsAll Terrorismi on yksi pelokkaimmista asioista. Se ei toimi kuin missään muualla tässä maailmassa. Dalai-lama sanoi kerran: “Rakkaus ja myötätunto ovat välttämättömiä, ei ylellisiä. Ilman niitä ihmiskunta ei voi selviytyä.” Maailma putoaa polvilleen jälleen terrorismin yli �� #PrayForBrussels #PrayForPeace #PrayForUsAll

Kuva Lähettäjä: Khloé (@khloekardashian)

My ❤️ tauko Brysselissä tänään ….. Sydämeni katkeaa tänään maailmaan …. Milloin tämä loppu ja rakkaus alkaa ….. Tämä ei ole planeetta, jonka haluan elää �� EI mikään in maailma on tärkeä asia, mutta rakastaa toisia! Se mitä tarvitsemme enemmän kuin mikään muu! LOVE LISÄÄ VÄHENTÄMÄÄ!!!

Miley Cyrusin (@mileycyrus) kuva lähetetty

Kuva, jonka Diane Kruger (@dianekruger) on kirjoittanut

Sydämemme ovat Brysselin kansan kanssa #prayforbrussels ���� ❤️

Kuva, jonka Draper James (@draperjames) on kirjoittanut

TÄMÄ TÄMÄ TAPAHTUMA! #WORLDPEACE # BRUSSELS ��������

Kuva, jonka on lähettänyt Adriana Lima (@ adrianalima)

#pray 4 #peace #brussels et ole yksin!

Kuva, jonka Zoe Saldana (@zoesaldana) on kirjoittanut

Niin surullista kuulla siitä, mitä #Brusselsissa tapahtui. Lähettämällä ajatuksiani ja rukoukseni niille, joita tämä tragedia koskee. Ja kaikille ympäri maailmaa! Pysy turvassa ��❤️

Jessica Szohrin (@jessicaszohr) kuva lähetetty

Tänä aamuna voimakas kuva sosiaalisessa mediassa. #orangeroom #todayshow #belgium #france

Kuva Lähettäjä Carson Daly (@carsondaly) on

���� # brussels ja #everywhere #worldpeace

Kuva, jonka kirjoitti Michelle Monaghan (@ realmonaghan)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map