Julkkikset menettävät sen yli Meryl Streep on perjantai-tunnelma

Ah, Meryl Streep. Emme ole varma, haluammeko olla hänen, naida häntä tai vaatia häntä hyväksyttynä äidiltämme.

Se on 22. kesäkuuta, joka voi tuntua tavalliselta vanhalta päivältä, mutta sen pitäisi Todella olla kansallinen loma, koska se on vaikuttava legenda 69. syntymäpäivä. 

Streepin näytönohjaimet eivät ole vain heijastuneet fancy-palkintojen kautta (vaikka hänellä on runsaasti 3 Oscarin, 2 BAFTA: n, 8 Golden Globen, 3 Emmysin, 2 SAG Awardsin, listan jatkuva ja jatkuva). miten hänen tähtensä ei näytä pitävän viileänä, kun hän on hänen kanssaan.

Streepin erikoispäivän kunniaksi voit nauttia kävelyretkistä hetkiä, jolloin myös Oscar-palkittuja toimijoita ei voinut peittää heikkoutensa.

Kelly Clarkson

Kun Kelly Clarkson keskusteli muiden kanssa American Idol-er Ryan Seacrestin 2018 Golden Globe-punaisella matolla, hänet kokonaan heitettiin vartioimaan, kun hän huomasi Streepin rennosti kiertelemällä silmänsä kulmasta.

“Oi jumalani, se on Meryl”, hän huusi, ennen kuin juoksi näyttelijään halaamaan. “Voinko tavata sinut? Olen niin fani!” hän sanoi. “Olen kunnannut sinua, koska olin kuin 8.”

Tiffany Hopea

Kun Tiffany Haddish havaitsi Streepin Oscarin punaisella matolla, hän ei antanut mitään päästä matkallaan – mukaan lukien punaiset matto köysirajat. Tyttöjen matka näyttelijä kirjaimellisesti hurdled itsensä yli esteitä tehdä hänen ennalta näytä suunnitelmista totta.

“Odotan innolla tapaamassa Meryl Streepiä ja pyytäen häntä olemaan äitini”, hän sanoi aika ajoin.

Tehtävä suoritettu.

Vanessa Hudgens

Hudgens voi olla itse kuuluisa, mutta se ei anna hänelle immuuni Merylin faneille. Hän suli käytännössä, kun hän näki Streepin takana Ellen DeGeneres näytä, ja hän välittömästi välitti koko kohtaamisen Ellenille itsekseen.

“Hän on niin hämmästyttävä”, Hudgens hämmästytti. “Hän on niin kaunis, että se on mielenkiintoista. Hän vain säteilee valoa, rakkautta ja lahjakkuutta. Hän on mahtava!”

RELATED: 6 Julkkikset, jotka eivät ole koskaan olleet Met-Gala-Meryl Streepin mukana

Jopa jokeri, DeGeneres esitti Hudgensin kahvikupilla, jota Streep oli käyttänyt takana, ja se oli liian paljon Hudgensille.

“En koskaan pese sitä!” Hän nauroi.

Zoë Kravitz

Hän voi olla “viileä”, mutta Kravitz ei voinut auttaa, mutta räjähtää jännitystä kun ilmoitettiin, että Streep liittyisi näyttelyyn Big Little Lies.

“Minulla on edelleen todella vaikea aika rennosti sanoa Merylistä ensimmäisessä, kuten vain hänen etunimessään”, Kravitz kertoi Viihde tänä iltana elokuvan ensi-ilta Kaksoset. “Minulla oli lounas näyttelijän kanssa ja Meryl, enkä vieläkään voi tehdä sitä.” Meryl Streep, te. “Meryl f-king Streep!”

Gina Rodriguez

Jopa Rodriguez tiesi, ettei hän ollut “chill” viime tammikuussa, kun hän tapasi Streepin 2017 SAG Awards -punaisella matolla. Hänen puolustuksessaan Streep valitsi hänet ennen kuin hän “menetti [hänen] paskansa”, mikä on melko ymmärrettävää, jos sinä kysyt meiltä.

Tämä oli noin 3 sekuntia ennen kuin menetin paskaani. Meryl, kiitos valokuvasta. Oma paska on nyt virallisesti kadonnut.

Gina Rodriguezin (@hereisgina) yhteinen viesti

RELATED: Katso Meryl Streep Nicole Kidmanin äidiksi tuomiossa Big Little Lies

Jennifer Lawrence

Meryl Streep and Jennifer Lawrence embed
Kevin Winter

He ovat saattaneet jakaa yhden kuuluisan selfie yhdessä, mutta Lawrence silti tähtien silmissä Streepin silmissä. Mukaan Metro, Lawrence myönsi “stalking” Streepille muutama vuosi sitten, ja rehellisesti emme ole koskaan liittyneet hänen suuremmalle.

kautta GIPHY

“Ainoin tuijotin Meryl Streepia koko yön, seurasin häntä ympäri ja juonut ja tuijotin häntä kuin hiipii”, hän sanoi. “Anteeksi.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 + = 30

map