Julianne Moore kertoo, että hän elää 5 vuotta kauemmin hänen Oscar Wininsa ansiosta

Ja voittajan paras näyttelijä on … Julianne Moore! Jokaisen palkinnon jälkeen näyttää tämän kauden roolistaan ​​tehokkaassa elokuvassa Vielä Alice, näyttelijä totesi kerran ja loppujen lopuksi, että hänen esityksensä oli yksi historiakirjoista, kun hän otti Oscarilta tänä iltana.

RELATED: Julianne Moore’s Red Carpet Convo: “Koirat ovat enemmän kuin minun lapseni”

“Kiitos paljon”, Moore, 54, sanoi, kun hän hyväksyi hänen patsassa häikäisevässä räätälöidyssä Chanel-paidassa. “Luin artikkelin, jossa sanottiin, että Oscarin voittaminen voi johtaa elämään 5 vuotta kauemmin-IHaluan kiittää Akatemiaa, koska mieheni on nuorempi kuin minä. “(Mooren komea elokuvantekijä, Bart Freundlich, on 45.)

Kun hän ylistää kollegoitaan (Reese Witherspoon, Marion Cotillard, Rosamund Pike ja Felicity Jones) ja kiittämässä kiitoksia kiitoksesta, Moore toi mainiosti elokuvan aiheen. “Olen innoissani, että pystymme todella loistamaan valoa Alzheimerin tautiin”, hän sanoi. “Ihmiset, jotka ovat Alzheimerin tautia, ansaitsevat näkemään, jotta löydämme parannuksen.”

KUVAT: Katso kaikki Oscar 2015 Red Carpet saapumiset

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 51 = 59

map