Julianne Moore huutaa Chanelissa toisessa Oscar-pelissä riveissä

Viime vuonna Julianne Moore käytti Chanel Couturea keräämään Oscar-palkinnon parhaasta näyttelijästä, ja se osoittautui niin upeaksi heteksi, että johtava nainen valitsi ranskalaisen talon tämänvuotisen Oscar-mallin. “Ajattelimme, että olisi todella hieno perinne käyttää Chanelia uudelleen”, sanoo stylisti Leslie Fremar. “Karl [Lagerfeld]: n ja Julien välillä on keskinäinen ihailu ja tuki, ja Karl tarjoutui tekemään hänelle mukautetun asun.”

Moore ja Fremar eivät kuitenkaan joutuneet aloittamaan tyhjästä, koska ne otettiin niin kevään 2016 couture-näyttelyssä, joka esiteltiin viime kuussa. “Me rakastimme mustaa pukeutua, mutta muutimme sen muuttamalla joitakin helmikoristeluja ja yksityiskohdat ja pituus”, Fremar sanoo. “Kaikki kivet olivat käsin kirjailtuja ja olivat niin mahtavia.”

RELATED: Saoirse Ronanille vihreä oli ainoa valinta hänen Oscar-mekolle

Chopard korut viimeistelevät hohdokas ulkoasu. “Valitsimme nämä pyöreät timantti-korvakorut luomaan geometrista vaikutusta”, Fremar sanoo. Ja kenkien osalta, hän vain paljasti, “se oli kaikki mukavuutta.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 + = 70

map