Julianne Hough on avain välttämään vaatekaapin toimintahäiriöt

Jos on olemassa yksi asia, Julianne Hough, isäntänä 2017 Miss U.S.A. Pageant, tietää, että voit varmistaa, että sinulla ei koskaan ole vaaraa vaatekaapissa.

“Aina kun laitan pukeutua teen kaikenlaisia ​​liikkeitä ja röyhtäjiä varmistaen, että se pysyy päällä”, hän kertoo Tyylissä. “Pidän liikkumisesta, etenkin juhlien jälkeen, olen aina tanssilattialla”, hän lisäsi. “Käytän paljon punaisia ​​mattopeitteitä ja tavaraa, mutta myös varmistamalla, että kokeilet korkokenkiä niin, että se on oikea pituus ja että voit kävellä kannoilla.”

Olemme varmoja, että hän antaa kaiken tämän neuvoja Miss U.S.A.-kilpailijoille sunnuntaina, kun haastetta ilmestyy. Tämä on Houghn toinen vuosi isäntänä ja tuottajana, ja hän on innostunut näytelmän uudesta painopisteen siirtymisestä. “Oli jännittävää olla osa viime vuonna, ja tänä vuonna tulee uusi tuore esitys näyttelystä ja viime vuoden uusien ideoiden rakentaminen samalle joukkueelle”.

RELATED: The 8 Hulluimmat kauneudenhakuiset skandinaatit kaiken aikaa

“Se todellakin näyttää siltä, ​​että kyse on luottavaisuudesta ja terveellisyydestä ja hyvän kuvan tuottamisesta”, hän selitti. “Miss USA on kyse luottamuksesta ja esittelemisestä näille tytöille, jotka ovat suuria vaikuttajia heidän yhteisistään, he ovat todella merkittäviä nuoria naisia, joten siksi halusin olla osa sitä.”

“Ylellinen haastattelukysymys on ainoa aika, kun kilpailijat saavat näyttää persoonallisuutensa”, hän sanoi. “Mutta tänä vuonna he alkavat puhua hieman enemmän alussa, top 12 sijaan viiden parhaan sijasta. Ihmiset saavat mahdollisuuden nähdä heidän persoonallisuutensa ja se [tekee haastatteluosasta] vähemmän hermovaurioita heille.”

Julianne Hough
Getty

Hough on valmistautumassa toiseen isoon tapahtumaan elämässään: hänen häät Brooks Laichille. “En halua mennä hullulle ruokavaliolle ennen hääniä”, hän jakaa. “[Minun häät] Haluan näyttää, miten katson koko ajan, olen vain pysyvä ja vahva, olen vain aktiivinen henkilö, olen jatkuvasti liikutellut”, hän sanoi naurulla. Mielestämme hänen hämmästyttävä abs on riittävän todiste siitä!

Viritä katsomaan Hough isännöimään 2017 Miss USA: n haastetta sunnuntaina 14. toukokuuta kello 20.00. ET Foxilla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 27 = 35

map