Julianne Hough ja Brooks Laichin naimisissa oleva Red Carpetin esitys oli Derek Houghin valokuvamaalaus

Derek Hough oli tärkeä iso veli Julianne Houghn punaisella matolla debyyttinsä hänen uuden aviomiehensä Brooks Laichin kanssa Creative Arts Emmysissä Los Angelesissa lauantaina. Ever the goofball, Derek ei voinut vastustaa photobombing pari ensimmäinen suuri julkinen hetki jälkeen heidän upeita Idaho nuptials heinäkuussa, ja tulokset ovat eeppisiä.

Kun Laich pukeutui klassiseen musta tux ja Julianne urheilu vyötäröllä samppanjaa, nuoret vastasivat iloisesti kamerat ennen kahden päivän tapahtuma. Derek, joka oli ehdokas koreografiasta Outstanding Tanssia tähtien kanssa, anna duon saada muutama söpö napsahtaa ennen kuin hän hyppäsi niiden edessä hänen suunsa agape ja vilkkuu kaksi peukkua ylös. Hänen takanaan pari ei voinut auttaa, mutta nauraa.

TK
Steve Granitz / WireImage

Ei ole mikään salaisuus, että Derek, 32, hyväksyy suuresti Laichin. Pian hääparin jälkeen hän viittasi NHL-tähtiin “hienoksi kaveri”, joka tuo sisarensa parhaan.

VIDEO: Julianne Hough ja Brooks Laich tekevät ensimmäisen julkisen ulkonäkönsä hääpäivän jälkeen

“Minä sanoin hänelle:” Olen tuntenut Julianne koko elämäni, olen nähnyt kaikki vaiheet, joita hän on käynyt läpi. ” Olen nähnyt kaikki hänen itsensä erilaiset versiot yrittäen selvittää kuka hän on ja ylivoimaisesti tämä on hänen parhaansa, ja se johtuu hänestä “, Derek kertoi E! Uutiset

RELATED: Derek Hough kertoo sisar Julianne on paras versio itsestään kanssa aviomies Brooks Laich

Emme tiedä sinusta, mutta odotamme entistä useampia vuosia typeriä fotobombia tästä ihanasta perheestä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

94 − = 90

map