Julia Roberts teki vain odottamattoman hiusten muutoksen

Julia Robertsin pitkät ranta-aallot ovat poissa. Niin kauan kuin se vie hänet seuraavaan tv-sarjaan. Julkkis otettiin talteen uuden Amazon Prime -projektin joukkoon, Kotiinpaluu, päällään hiuksia lyhyessä lobissa, tylpäisillä, paksuilla otsoilla. 

Julia Roberts
Splash News

Roberts oli ensi silmäyksellä melkein tuntematon paljon lyhyempi hairstyle, mutta on turvallista olettaa, että dramaattinen leikkaus on vain sarjan peruukki. Kauneuden ilme palauttaa jonkin verran Pretty Woman -värähtelyä, koska hänen 1990-luvun klassikkonsa hämmästyneenä herätti tunnustetusti tylppäpallon, jolla on otsatukka elokuvan avauskohtauksissa.

RELATED: Tämä $ 166 hoitoaine on insanely kallista, mutta jotenkin worth it

Pitkän muutoksen lisäksi peruukki tarjosi Robertsille myös hiusten värin muutoksen. Viime aikoina näyttelijä on valinnut hunajan blondi hiusten värin tai vaalean brunetteen, jossa on luonnolliset blondi-kohokohdat. Tämä antoi meille mahdollisuuden nähdä, mitä Roberts näyttäisi rikkailta suklaanruskeilta hiuksilta.

LIITTYVÄT VIDEOT: Julia Roberts soittaa pelin Flll: stä tyhjässä

Ei mikään yllätys – hän voi myös vetää sen kokonaan pois. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − = 44

map