Julia Roberts myy Havaijin kiinteistöä

Alla on ote “Julia Roberts ilmoittaa pyytää $ 30M Hawaii Estate”, joka alun perin ilmestyi zillow.com. Lue koko tarina osoitteessa zillow.com/blog.

Julia Roberts on listannut hänen Hanalei, HI Estate yli 200 jalkaa rannalla 29,85 miljoonaa dollaria, Pacific Business News raportoi.

Kiinteistö, jonka näyttelijä osti 13,4 miljoonaa dollaria vuonna 2011, kutsutaan “The Faye Estate” sokerimaissiviljelmien johtajalle, joka osti sen vuonna 1915, neljä vuosikymmentä ennen Hawaiista tuli valtio.

RELATED: Marc Anthony laskee hinnalla Long Island Estatein 2,5 miljoonalla dollarilla

“H. P. Faye näki ja rahoittaa hankkimaan vain kaksi erää Bayn parhaimmassa osassa”, Neal Normanin Hawai’i Life Real Estate Brokersin.

040615-julia-Roberts-house-embed.jpg
Kohteliaisuus

2 eekkerin omaisuus on näkymät “mauka ja makai”, merkitys kohti vuoret ja merelle.

3 792 neliöjalkainen koti on rakennettu vuonna 1946 ja siinä on 7 makuuhuonetta ja 4 kylpyhuonetta. Rakennus voi olla sallittua jopa 9 000 neliömetriä enemmän rakennuksia ja uima-allas.

RELATED: Rent Like a Winklevoss: vain 110.000 dollaria kuukaudessa

“Tänään lähes kaikki Hanalei Bayn erät on jaettu, ja monet alkuperäisistä suurista kiinteistöt ovat menneet”, listaus kertoo. “Fayen omaisuus on yksi harvoista paketeista, jotka säilyttävät suuren, avoimen tuntuman ja ainoan, joka on myytävänä.”

Chuck Norris ja Mark Zuckerberg ostivat alueella äskettäin, samoin kuin Pacific Business Newsin mukaan hedge-rahaston kumppani.

RELATED: Zachary Quinto palkkii Manhattan-parvella

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

91 − = 87

map