Judith Light avaa ylös hänen entisistä ristiriitoistaan ​​emotionaalisen syömisen kanssa

Edellä oleva kuva, omasta mielestäni, kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Judith Lightistä. Pelottava, muodikas, rento, karismaattinen helvetinä, ja-vitun se – hän on taipuvainen aloittamaan. Lightin joustavuus ulottuu hänen vertaansa vailla olevaan televisioon, elokuvaan ja lavalle, jossa hän on ansainnut kaksi Tony Awards -palkintoa Muut autiomaa kaupungit ja Kokoontuvat osapuolet) ja pari Daytime Emmys (for Yksi elämä elää). Tunnettu myös pääosissa Kuka on pomo ja Ruma Betty, Valo saa nyt joitain parasta arvostelua hänen roolistaan ​​Shelly Pfeffermania kohtaan läpinäkyvä ja sen sensaatiomainen kertaluonteinen käännös, kuten Marilyn Miglin, Lee Miglinin, toinen sarjamurhaaja Andrew Cunananin uhreista Gianni Versace: Assassination of American Crime Story. Yön yli teetä, hän kertoo minulle, kuinka hän pitää valoa.

Laura Brown: Ensinnäkin, miten sait niin röyhkeä?

Judith Light: Elämä edellyttää sinun olevan joustava. Aloin tanssiluokkia kun olin nuori tyttö New Hopeissa Pennissa. Tanssiin siitä hetkestä lähtien, kun olin pieni, ja sitten kun aerobic tuli sisään, tein paljon. Tanssiin niin kauan, että minulla on polvavaivoja, joten minulla oli polvivaihtelu leikkaus sillä jalalla, jonka olin saanut [kyseisen kuvan].

PAUNAA: Kuinka huolehdit itsestäsi päivästä toiseen? Asut molemmilla rannikoilla ja on erittäin voimakas työaikataulu. Onko olemassa tiettyjä rutiineja, jotta pystyt pitämään aluksesi tasaisena?

JL: Yksi asia, jonka yritän tehdä joka päivä, on jonkinlainen meditaatio niin kauan kuin se voi olla. Valmistelu ennen leikin aloittamista teen paljon kundalini-joogaa, johon sisältyy “tulenhengitys”. Se käyttää kalvoasi todella tehokkaalla tavalla ja saa energiaa menemällä. Ja teen parhaani syödä hyvin.

PAUNAA: Olet melko terve.

JL: Todellakin. Olen ensisijaisesti kasvissyöjä, ja yritän nojata vegaaniseen suuntaan.

PAUNAA: Ja sitten nojata toisella tavalla [nauraa]. Mikä on hieno asia, jonka olet tehnyt kauneuden nimessä?

JL: Oi jumala, kun olin niin raskas …

PAUNAA: Milloin olitte koskaan raskas?

RELATED: Et koskaan arvata missä Versace pukuja Rikostarina Tietoja Giannin kuolemasta ovat todella peräisin

Kevyt Helmut Lang -takki ja farkut. Ring, oma. Kuvaaja Robbie Fimmano.

JL: Olin 50 kiloa raskaampi, kun olin Carnegie Mellonin yliopistossa. Se ei ollut vain fuksi 15-se oli fuksi 30 minulle. Meillä ei ollut luokkia; meillä oli kommentteja, ja siellä oli tämä opettaja, joka kommentoi: “Jos Judy ei laihtua, hän aikoo pelata kooky merkin osia ikuisesti.” Se oli mielenkiintoista. Joka tapauksessa haluaisin laittaa muovikääreitä reisilleni…

PAUNAA: Ei! Tekikö tämä jopa työtä?

JL: Honey, vain hiki paljon ja päästä eroon paljon vettä. Haluan laittaa muovikäärejä keskelle ja käsiini, ja sitten kävelen tai juoksin yritän menettää vedenpainoa. Tämä on luultavasti yksi hienoimmista asioista, joita olen tehnyt kauneudesta.

PAUNAA: Kuinka sinä tasoitat, kun aloitit työskentelyn??

JL: Olen todella käynyt hoitoon. Taustalla oli se, että syömisin tunteesta … huolimattomuudesta ja turhautumisesta ja pelosta. Minulla oli tämä ylimääräinen terapeutti, ja hän sanoi minulle: “Et ole koskaan oppinut syömään, joten haluan sinun syödä.” Joten sanoin: “OK. Vittu sinä. Menen syömään. “Söin kaiken. Jos se muuttui, söin sen. Pidin yhä painosta. Sitten eräänä päivänä menin jääkaappiin ja olin kuin, “Minulla on mitä haluan. Mitä minä todella haluamme? “Ja se oli ilmoitus. Se ei ollut noin menettää paino olla televisiossa tai urani. En halunnut syödä tunteesta, joten näin tapahtui. Aloin selvittää, ja paino alkoi tulla pois.

PAUNAA: Mikä on kaunista sinulle?

JL: Ihmiset sanovat, että se on sisäpuolella, joka tekee sinusta kauniin, mikä kuulostaa hirveesti uudelta vanhalta, mutta on totta. Jos katsot itseäsi – ja tämä on ollut elinikäinen prosessi minulle – sanoa: “Kuka minä olen? Kuinka yhteys on, kommunikaatio? “Jos kuuntelet liikaa ihmisille, jotka kertovat teille, että sinun pitäisi tehdä tämä tai niin, kaikki ne” pitäisi “voivat nopeuttaa henkilön huolia.

RELATED: Angelina Jolie kerran värjää hänen hiuksensa Sharpie

PAUNAA: oikea.

JL: En ajattele elämää tekemästä mitä haluan. Kyse on siitä, että uskon toimivan. Ja sitten yhtäkkiä on olemassa luonnollinen eteneminen asioista, jotka tapahtuvat sinulle ja kanssasi. Se on kärsivällinen muiden ihmisten kanssa, luo yhteyden ja tuottaa intimiteettiä, joka on paljon syvällisempi ja sisällöllisempi.

PAUNAA: Mitä muuta olet kokeillut?

JL: Vuosia sitten menin Sikh-jooga-leiriin Espanjan, N.M: n alueella. Monet terveydenhuollon ihmiset Los Angelesiin ovat Sikhejä, ja he ovat ihania. Joten minun sisälääkärini sanoi minulle: “Voi, haluatte tulla tänne.” Nukutat teltassa, kylmällä suihkulla ja heräät aamulla kello kolmekymmentä yogaa ja meditoivat. Menin useita kertoja ja rakastin sitä. Tunsin olevan yhteydessä ihmisiin ja maan ja muiden ihmisten kanssa. Sikh-uskonnossa he puhuvat paljon armosta. Miten esität armosi maailmassa? Otin luokan, jota kutsuttiin “Mikä on sinun kuvasi?”

PAUNAA: Voi [nauraa]. Ei sellainen, johon olet tottunut Los Angelesissa.

JL: Joten olen luokassa, ja opettaja kulkee kuvamallien ja kaikkien näiden upeiden ihmisten läpi ja ajattelin: “No, minä aion valita sen.” Ja sitten hän läpäisi tämän valokuvan [ n vanha] nainen kääritty huopa istuu vuoren edessä. Ja olin kuin, “Se on se, kenen minä pyrin olemaan!” Hänen täytyi olla 90-vuotias, kun tämä läsnäolo ja regal kantavat. Voisit nähdä valon kasvot ja hänen olemuksensa, ja se säteili valokuvasta. Hän oli aineellinen henkilö.

PAUNAA: Puhuminen aineesta, olet aloittamassa ammunta viidennen kauden läpinäkyvä.

JL: Se tulee olemaan suunniteltua myöhemmin. Olen juuri päättänyt työskennellä [kirjailija, tuottaja ja ohjaaja] Ryan Murphy kanssa Gianni Versacein murha …

PAUNAA: Ja ihmiset kuolevat sen yli, pyytäen muuttamaan Emmy-luokkia, jotta voit saada vieraana näyttelijäksi nimittämisen. Olet aina saanut paljon huomiota, mutta miltä tuntuu, kun saat tämän hyvien arvostelujen yhteenkuuluvuuden?

JL: Se on niin villi. Se tuntuu aina hyvältä. Olin joulupukki Joan Riversin kanssa kerran, ja meillä oli tämä hieno keskustelu, ja hän sanoi: “Minä sanon kyllä ​​kaikesta”, selittää, että maailma toimii teille tietyillä tavoilla, kun sanot kyllä ​​asioita. Ja se on totta. Niinpä koko askelkausi putosi paikalleen, mukaan lukien Ryan Murphyn kanssa työskenteleminen, mikä olen aina halunnut tehdä.

RELATED: TV-kirjailija Nell Scovell ammatillisesta hylkäämisestä, joka käynnisti uransa

Valo Calvin Klein 205W39NYC trkeateräs ja turtleneck. Kuvaaja Robbie Fimmano.

PAUNAA: Ja hän on niin suuri naisilla, jotka eivät ole 12. Tarkoitan, Jessica [Lange], Kathy [Bates] …

JL: Tarkalleen. Emme todellakaan tunne toisiamme ja sitten, kun hän näki pelin, jonka tein [Muut autiomaa kaupungit] ja vastaus siihen, hän vain sanoi: “OK, teemme asioita.” Hän oli niin uskomattoman armollinen ja ystävällinen.

PAUNAA: Eikö olekin ihanaa, että eräs vanhanaikaisista suurista asioista on oman pääomanne? Siinä on jotain “Tiedät minut ja työni, ja tiedät, että näytän sinulle” …

JL: Se on niin loistavaa ja niin totta.

PAUNAA: Kuka näet kauniiksi?

JL: Äitini muisto on minulle hyvin kaunis. Isäni, sama asia: todella kevyt, kaunis. Puhumme sielun kauneudesta nyt. Aviomies on ollut niin kaunis ja läsnä minulle – tiedättekö, minun julkaisuni, minun edustajani, ystäväni … Kaikki ihmiset, joihin olen työskennellyt Gianni Versacen surmaaminen ja läpinäkyvä. He ovat ihmisiä, jotka ovat siellä olemisensa hyvässä kunnossa, ei heidän tekemästään.

PAUNAA: Ja se on …

JL: Se on kauneutta.

Kuvaaja: Robbie Fimmano. Muotoilija: Andreas Kokkino. Hiukset: Matt Fugate. Meikki: Jamie Greenberg. Manikyyri: Marisa Carmichael. Tuotanto: Kelsey Stevens Productions.

Saat lisää tällaisia ​​tarinoita poimimaan toukokuun numero Tyylissä, saatavilla lehtikioskeissa ja digitaalisessa latauksessa 13. huhtikuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 − 79 =

map