Jourdan Dunnin osapuolet Bedazzled Bikinit Barbadosin sadonkorjuun festivaaleilla

Unohda Coachella, Karibian Crop Over on missä se on paras festivaalin muotia. Kun tapahtuma sulkeutui maanantain Kadooment-päivän juhliin, malli Jourdan Dunn liittyi Rihannaan ja muihin juhliin juhlan erikoispäivänä, joka oli päällimmäisenä puolueettomana frockina, jonka olemme koskaan nähneet. 

Britannian kauneus voitti maanantai blues-housut bikinissa, jotka saattavat tappaa koko päivän Victoria’s Secret -kamppailulla.

27-vuotiaana Barbadosin kaduilla tanssivat hänen leukaansa pudotessaan valkoisen höyhen-boan peitettynä, jossa oli turkoosia aksentteja. Hänellä oli embellished bikinit pohjat, mutta hänen matching top-suosikki osa koko getup-oli rakennettu hopea lanka ja esillä monimutkaisia ​​ananas sisustukset upotekoristeinen kanssa turkoosi ja kulta helmi kiviä.

Tähti lisäsi vieläkin enemmän festivaalin valmisvaatteitaan kumartaen koristelemalla jalokivihattu tiaraa ja herkkää valkoista sukkanauhaa, joka oli ripustettu vastaavia helmiä.

RELATED: Rihannan Lähes Naked -festivaalipuvut saattavat olla hänen seksikkäimmät katsomaansa päivämäärää

Electric blue luomiväri laittoi Dunnin kokoonpanon värikkäät viimeistelyn, kun taas rento valkoiset potkuet varmistivat, että malli oli asetettu koko päivän kaduille kaduilla.

Hyvännäköinen, tyttö!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 + = 77

map