Jourdan Dunn tällä hetkellä totesi, että hän oli raskaana 18-vuotiaana

Äiti's Day - Jourdan Dunn
Kuvaesitys. Kuva: Getty Images

Äitienpäivä, Tyylissä tutkii, miten naiset liikkuvat äitiystään vuonna 2018, raskauden selfie-roolista uusiin säädöksiin,.

Äitienpäivä, Tyylissä tutkii, miten naiset liikkuvat äitiystään vuonna 2018, raskauden selfie-roolista uusiin säädöksiin,.

Lisää

Alison Syrett Cleary

7. toukokuuta 2018 klo 9.00

Kiitotien tähti Jourdan Dunn pystyy osoittamaan tarkan hetken, kun hän tiesi, että hänen uransa oli nousemassa pois. “Varaus Prada [vuonna 2008] laittoi minut kartalle”, kertoo malli, joka oli vain 17-vuotiaana ensimmäinen musta nainen, joka esiintyy brändin katolla, kun Naomi Campbell oli 90-luvulla. Dunn oli huomannut vain kaksi vuotta aikaisemmin sen paikallisessa ostoskeskuksessa Lontoon Hammersmithin piirissä, että sama virasto löysi Kate Mossin. Tämän historiallisen kävelyn jälkeen Dunnin elämä tuli surrealistiseksi: hän laski kansiin Vogue Italia‘S 2008 all-black ongelma ja jopa saanut henkilökohtaisen huomata Tyra Banks: “Se sanoi,” Olen seurannut, ja olen ylpeä sinusta, “” Dunn sanoo. Mutta hänen yllättävimmän hetken? Hän oli raskaana 18-vuotiaana. “Päätin” Haluan saada tämän vauvan ja aion tehdä sen toimimaan “, hän sanoo. Täällä Dunn puhuu siitä peliin muuttuvasta päätöksestä ja miten hän nousi huipulle nuorena työskentelevänä naisena.

Elämäsi todella kehittyi vuosien 2008 ja 2009 välillä. Voitko kuvata, mikä aika oli sinulle?  Tein kaikki näyttelyt ja kutsuttiin tälle puolueelle ja puolueelle, mutta en ymmärtänyt asemaa, johon olin. Tunsin itseni epävarmaksi. Olin kuten, “Kyllä, olen osa tätä, mutta minusta tuntuu, että minun pitäisi olla.”

Milloin ymmärrätte, “Hei, olen oikeastaan ​​todella hyvä tässä ja minä kuulun tänne?”  Rehellisesti, vasta äskettäin. Minulla on aina itsevarma epäilys, joka horjuu, mutta nyt käsittelen sitä muistuttavana, että itse asiassa en ole, olen kelvollinen olemaan kaikkien näiden ihmisten keskuudessa. Itse ansaitsen olla Met Galaissa, vaikka ensimmäisessäkin soitin äitini kylpyhuoneesta ja sanoin: “Äiti, olin punaisella matolla, ja se oli kunnossa sekunnin ajan, mutta sitten Victoria ja David Beckham tuli ja kukaan ei välittänyt [minusta]. “

Kun havaitsit olevasi raskaana poikasi Riley, miten ensin tuntui siitä? Olin lentokentällä noin kaksi viikkoa kestävä loma Jamaikaan perheeni kanssa. Kerroin nuoremmalle veljelle, joka oli tuolloin 15, “saan raskaustestiä. Älkää kertoko äidille, missä olen. “Kun se sanoi, että olin raskaana, tunsin itsestään tunteen. Ajattelin kaikkien muiden mielipiteitä – äitini, virastoani, ihmiset, jotka etsivät minua. Vasta kun istuin ja ajattelin sitä, että olin kuin: “Vakavasti, puhutte siitä, mitä muut ihmiset haluavat? Mitä oikeastaan ​​haluat? “Tiesin, että minun on elettävä elämäni minulle.

RELATED: Supermalli Jourdan Dunn valitsee vaatteensa tämän mantraan perustuen

Ystävällisin terveisin Jourdan Dunn

Ja teit sen toimimaan, aivan kävelymatkan päässä Jean Paul Gaultierin kevään 2010 valmis-show -taidosta. Mikä oli sellainen? Aluksi olin hermostunut ihmisten reaktiosta. Mutta heti kun pääsin kiitotielle ja tunsin kaikkien positiivisuuden ja kuulluin innostavaa, tunsin itseni hyvältä. Nyt se on jotain, jota voin osoittaa pojalleni ja olla kuten, “Kuuntele, olit siellä minun kanssani! Se on minä ja sinä, mutta olet sisällä. “

Niinä alkuvuosina, miten se oli uusi äiti? Ennen kuin minulla oli poikani, äitini käski minun siirtyä kotiin, jotta minulla olisi enemmän tukea. Ensimmäisenä päivänä sairaalasta kotiin tein hiuksia ja meikkiä ihmisille, jotka tulivat yli ja äitini oli kuin: “Mitä sinä teet? Älä paina itseesi. “Kun hän sanoi, olin kuin,” Tiedätkö mitä? Olen todella loppunut. “Sitten vietin kaksi viikkoa pyjamassa. Mielestäni monet uudet äidit painostavat itseään tiettyyn tapaan. Mutta sinä synnytit. Kuka välittää, jos et ole harjattu hiuksiasi? Kuka huolehtii, jos sinulla on hapan maitoa herkullasi?

RELATED: 6 Things Jourdan Dunn Pitää pysyä muotoon

Kohteliaisuus Jean Paul Gaultier

Kuinka tunsit uudesta äitiyskupukupuistosta palaamasta mallinnukseen? Ihmiset ajattelivat, että tulen takaisin töihin heti, kun minulla oli häntä, mutta otin aikaa. Vaikka tiesin joutuvan lopulta takaisin muotoon, en ollut kiirehdi palata näytteen kokoon. Nautin ylimääräisestä painosta. En olisi koskaan ollut näitä kaareja, ja olin aina halunnut. Kun vihdoin palasin töihin, se tuntui hyvältä, koska minusta tuntui jälleen vanha Jourdan. Olin vielä imettämisen, mitä tein yhdeksän kuukautta, ja muistan, että olin Victoria’s Secret -luettelossa, ja he olivat hyvin sopeutuvia. He perustivat minulle kulman kolmen tunnin välein [pumppaamaan].

Mikä on paras äitiysneuvonta, jonka olet koskaan saanut? Tähän ei ole sääntöjä. Riippumatta siitä, kuinka valmis luulet olevasi, et koskaan ole koskaan valmis huolehtimaan toisesta ihmisestä. Riley on pohjimmiltaan opettajani. Hän on sellainen, joka on tehnyt minut, joka olen tänä päivänä äidinä.

Ystävällisin terveisin Jourdan Dunn

Olet ollut Maybellinenin edustaja vuodesta 2014. Kuinka ihmeellistä oli tuoda tällainen valtava tilaisuus? Olen iso tehdä toivelistalla, ja urani aikana se oli Victoria’s Secret -messu, a muoti kansi ja Maybellin sopimus. Olin rynnäkkö pois kaksi, joten ainoa puuttuva oli Maybelline. Sain uutiset JFK: n lentokentältä ja legit alkoi itkeä matkatavaroiden vaatimuksen keskellä. Kasvoin nähdessäni Maybelline-mainoksia Christyn [Turlingtonin] ja Adrianan [Lima] kanssa, ja he olivat vain itse. Toivon, että voin tehdä sen toiselle nuorelle naiselle, joka katselee minua.

Olet niin suuri osa muotimaailmaa. Mutta on Riley? Elämäni on kaikkialla, mutta Riley’s on Lontoossa. Haluan pitää asioita erossa: Aikaa hänen kanssaan on meidän aikamme; kun olen asetettu, minun täytyy keskittyä malliksi. Mutta hän on luonnollinen edessä kameran – hieman liikaa. Kotona hän käyttää iPadia tekemään omia mini-elokuvia. Hän viettää tunteja myöhemmin katsellen itseään!

Dunnin paras kauneushoito

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − 47 =

map