Joten, Zip-vuori Eiffel-torni on nyt mahdollista

Eiffel-torni on enemmän kuin vain matkailukohde: nyt se on kotiin rohkeutta tappava temppu. Perrier rakensi zip-linjan tornista faneille ratsastamaan, ja kuvaukset ovat todella uskomattomia.

Vetovoima rakennettiin juhlimaan Ranskan avointa, ja sen tarkoituksena on mahdollistaa ratsastajille kokemus lentäen taivaalla yhtä nopeasti kuin tennispallo. Thrill-hakijat voivat ottaa ratsastaa tornista alkaen korkeudesta 375 jalkaa ja matkustaa noin puolen mailin nopeudella 55 mailia tunnissa Condé Nast Travellerin mukaan.

Eiffel Tower Zip Line 1
Getty

Ratsastus, joka on vapaa niille, jotka uskaltavat, kestää vain noin minuutin ja antaa upeat panoraamanäkymät kaupunkiin alkaen Eiffel-tornista Champs de Marsin yli ja päättymässä L’École Militiareen.

Eiffel Tower Zip Line 2
Getty

Vetovoima on avoinna vain kesäkuun 11. päivään saakka, ja sillä on vain 100 ratsastaa joka päivä. Katso yllä olevaa videota live-asemaan näillä rohkeilla.

RELATED: Kuinka koristella kotiasi Pariisin asunto

Tällä hetkellä pidät jalat tiukasti maahan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 3 =

map