Joseph Gordon-Levittin InStyle -palkinto Puhe Shailene Woodleylle sulaa sydämesi

Siellä on jotain Joseph Gordon-Levittin melkein karikatyyppisestä puolihälystä, joka tekee meistä haluamme kiirehtiä häntä käytävään. Voisiko hän mahdollisesti saada minkäänlaista sormusta? Vastaus on voimakas kyllä.

Maanantai-iltana L.A.n Getty Centerin sisällä 35-vuotias näyttelijä saapui 2016: een Tyylissä Palkinnot näyttävät silmänräpäiseltä kuin koskaan, ja loistavasti ottivat lavalle esityksen Snowden yhteistyökumppani Shailene Woodley Advocate-palkinnolla hänen työnsä kohottaessa toisia ja puolustaen tarvitsevia. Vaikka kukaan Hollywood-puheen luulisi olevan hyvä, Gordon-Levittin esittely osoittautui kirsikaksi tähtikuvioisen yön yli.

Aloittaakseen asiat hän selitti, kuinka Woodley päätyi sisään Snowden. Sen sijaan, että kysyisi osastolta ohjaajaa Oliver Stone, hän kirjoitti hänelle kiitoksen siitä, että kertoi tarina, jonka mukaan “on sanottava.”

“En tiedä toisen näyttelijä tai näyttelijä, nuori tai vanha, joka kertoo tarinan sisällön ja sen paikan historiassa ennen omia luovia etujaan tai omia uransa intressejä näyttelijänä”, Gordon-Levitt raved hänen puheen. “Olin todella, todella vaikuttunut siitä.”

Näyttelijä jatkoi, kuinka vaikeaa näyttelijä työskenteli Tinseltown ulkopuolella, mikä on hänen palkintonsa syy. “Lähetin hänelle sähköpostia, mielestäni se oli aivan kuin viime viikolla tai viikolla ennen ja hän tuli takaisin minulle muutaman päivän kuluttua, ja hän on kuin:” Anteeksi, kesti vähän aikaa palata sinuun, ja se on ollut eräänlainen hullu “, hän kertoi väkijoukolle ja selitti, että hiljaisessa jaksossa hänet pidätettiin tosiasiallisesti Pohjois-Dakotassa samalla, kun hän vastusti Dakota Access -putkilinjan rakentamista.

RELATED VIDEO: Tom Ford keskustelee hänen tyylisuunnittelustaan ​​2016 Tyylissä Palkinnot

Hän siirtyi ilmaisemaan, kuinka paljon hän arvostaa organisaatiota, jonka hän on perustanut, jopa meille, ja kiinnostaa hänen persoonallisuuttaan. “Ei vain hänellä on upea tyyli, mutta hän asettaa tämän esimerkin siitä, mitä hän todella välittää – asettaa painopisteensä missä he ovat. Mielestäni on sellainen valoisa esimerkki kaikille ihmisille, jotka ihailevat häntä – nuoria, vanhoja, miehiä ja naisia ​​- sanoi hän. “Ja olen kiitollinen täällä, esitellä hänet.”

KUVAT: Kaikkien glam-tähtien eksklusiiviset muotokuvat 2016: ssa Tyylissä Palkinnot

Woodley otti vaiheessa pian kiittämään näyttelijää ja selittänyt, miksi palkinto tarkoittaa niin paljon. “Se tosiasia, että tänä iltana olemme palkinnonäyttelyssä Tyylissä, muotilehti, ja siellä on palkinto advocacy. Se on tärkeää, hän sanoi. “Meillä kaikilla on voimakas ääni, ja olen kiitollinen siitä, että tämä alusta pystyy edelleen käyttämään minua.”

“Mutta vielä tärkeämpää, olen kiitollinen siitä, että se on ihminen, joka pystyy nousemaan ylös ja sanoa, että nämä asiat eivät toimi ja olen kärsinyt kärsimyksestä”, hän lisäsi. “Ja haluan olla vauva, ja haluan varmistaa, että lapsellani on puhdasta vettä tulevaisuudessa, ja haluan varmistaa, että lapseni voi mennä tällaisiin tapahtumiin ja juhlia.”

Keskustele inspiroivasta.

– Brianna Kingin raportoimalla

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − = 50

map