Jos sinulla on 12 dollaria, Zendaya löysi kevätkokoelman, jonka vaatekaapit tarvitsevat

Linnut leikkaavat, kukat kukoilevat, ja ennen kuin tiedät sen, kevätvaatekausi on täynnä kauniita pastelltejä ja boho-tyylisiä malleja. Miksi? Meidän suosikkihenkinen tähti Zendaya järjesti kevään kokoelman Boohoo kanssa, ja se, legit, on kaiken mitä tarvitset pysyäksesi tyylikkäinä maksamatta luottokorttisi tällä kaudella. Zendaya Editissa löydät trendikkäitä esineitä niinkin alhaiseksi kuin 12 dollaria, eikä mitään yli 100 dollaria.

Mikä vielä parempi? Tyylikkäitä kappaleita voi käyttää lähes missä tahansa. “Pidän aina pukeutumisesta pukeutua / pukeutua”, Zendaya kertoo yksin Tyylissä. “Minusta tuntuu, että oli tärkeää, että jokainen pala, jonka valitsin, olisi sellainen monipuolisuus, jotta ihmiset saavat mahdollisimman muodon ulkonäkseen.” minä

Zendaya Coleman Edit Stripe Maxi Duster Coat
Kohteliaisuus
boohoo
$ 30

OSTA NYT

Tarkoitan, kuka ei rakasta löytääkseen palaa, jota voidaan käyttää kokoukseen ja brunssi viikonloppuisin? Katsokaa monipuolista asuvaa (kuvassa yllä) kokoelmasta. Zendajan loistava tyylilaji Law Roach laittoi pastellinsa yhdessä. Ja voimme vain sanoa, että kevätkohdat, ihmiset.

LIITTYVÄT: 12 Zendayan suosituista asioista

Zendaya Coleman Edit Stripe Satin Ruffle Maxi Dress
Kohteliaisuus
boohoo
$ 53

OSTA NYT

Meillä on myös asumiskustannuksia, jotka vaihtelevat 4 – 22. Siirry eteenpäin ja shop Zendaya Edit, joka on nyt Boohon verkkosivustolla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 − 76 =

map