Jos olet ajatellut, niin Christian Gray ehdottaa

Christian Gray voi tehdä kaiken mitä haluaa, sillä ei ole pehmeää puolta, mutta tämä leike osoittaa, että jopa karkaistu tekee mitä vain naiselle, jota hän rakastaa.

Tulevaisuudessa Viisikymmentä sävyä tummempi, joka kohtaa teatterit perjantaina, harmaalla on uhkavaatimus: menettää naisen, jota hän rakastaa tai antaa hänelle “sydämet ja kukat” romantiikkaa, jonka hän haluaa. Spoilerihälytys: Anastasia Steele voittaa.

Äskettäisessä leikissä Gray (Jamie Dornan) vie naisensa huoneeseen, jossa on sisäuima-allas ja satoja kelluvia kukka-asetelmia. “Halusit sydämet ja kukat?” hän pyytää häntä ilotulitteiden menemiseksi taivaan yläpuolella. Hei, Christian Gray menee iso.

Viisikymmentä Shades Proposal 1
Fifty Shades / Facebook
Viisikymmentä Shades Proposal 2
Fifty Shades / Facebook

Kun Ana (Dakota Johnson) kääntyy takaisin, harmaa on polvillaan. “Ole minun. Naida minua”, hän kysyy häneltä, pitäen upea timanttikivi kädessään.

Viisikymmentä Shades Proposal 3
Fifty Shades / Facebook
Viisikymmentä Shades Proposal 2 4
Fifty Shades / Facebook

Liittyvät: Dakota Johnson Embodies Viisikymmentä sävyä tummempi elokuvan eurooppalaisessa ensi-illassa

Vaikka onkin järkyttävää nähdä kristitty valmis hyppäämään avioliittoon, emme odota miljardiryhmältä mitään ehdotusta. Katso koko leike tästä:

“Ole minun.” Tänä perjantaina, mene #FiftyShadesDarker. Hanki liput nyt: http://www.fiftyshades-tickets.com

Lähettänyt Fifty Shades sunnuntaina 5. helmikuuta 2017

Saada kiinni Viisikymmentä sävyä tummempi kun se osuu teattereihin perjantaina 10. helmikuuta Ana-vastauksen selvittämiseksi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − 30 =

map