Jopa Oprah Winfrey oli kiusattu Harvey Weinstein

Aika's Up

Siitä lähtien, kun Harvey Weinsteinin seksuaalisen hyökkäyksen skandaali rikkoi, Oprah Winfrey on vaatinut, ettei hän ollut tietoinen häpeällisestä mediamagneliin sopimattomasta ja laittomasta käyttäytymisestä. Nyt entinen talk show – isäntä ja A Wrinkle in Time tähti paljastaa mitä hän teki tietää Weinsteinin toimista.

“Tiesin, että Harvey oli kiusaaja. Olinko ystävällinen Harveyin kanssa? Kyllä, olin ystävällinen Harveyin kanssa. Tietenkään en tiennyt mitään tästä tapahtumasta, “hän kertoi Gwyneth Paltrowille, Weinsteinin syytöksille Goop-podcastin ensimmäisessä jaksossa, torstaina. Vaikka tuottaja ei seksuaalisesti häiritse Winfreyä, hän väittää käyttävänsä häntä ja vaatii elokuviensa tähtien esityksiä.

#GoopPodcast on elossa ja olet arvannut oikein: Se on @Oprah. Kuuntele ja tilaa. Yhteistyössä @bollandbranchin kanssa

Gwyneth Paltrowin (@gwynethpaltrow) jakama viesti

“Luulen, missä tämä liike johtaa meidät lopulta, ei hyväksy mitään käyttäytymistä, joka horjuttaa teitä ihmisenä. Miksi olen valmis asettelemaan kusipää? Ei vain, etten aio viedä seksuaalista häirintääsi, en aio viettää mitään paskaa, “Winfrey sanoi toiveistaan ​​#MeToo -liikkeen tulevaisuudesta.

“Tietäen, ettet ole yksin on osa suurta paranemista. Muistan ensimmäisen kerran, kun tajusin, etten ollut ainoa kid, joka oli seksuaalisesti murretti. Ensimmäistä kertaa, kun tajusin, olin tekemässä puhetta, jossa joku kertoi tarinansa. Olin hämmästynyt. En tiedä mitä tehdä. Se joku, se on minun tarina. Voisin itkeä juuri nyt. Olin kuin, se tapahtui jollekin toiselle? Luulin, että olin ainoa. Ensimmäisen kerran kuulin sen, olin Baltimorella ja minulla ei ollut rohkeutta puhua televisiosta siitä “, hän kertoi Paltrowille Goop-podcastista omasta kokemuksestaan ​​seksuaalisella hyökkäyksellä.

RELATED: Oprah Winfrey aikoo juosta presidenttiin yhdellä ehdolla

Winston Weynsteinin entisenä ystävänä Winfrey on kritisoitu siitä syystä, että väitteet ilmestyivät ensimmäisen kerran, kun ihmiset väittivät, että hän tiesi väärinkäytöstä. Hänen voimakas Golden Globe -puheensa jälkeen Seal julkisesti syytti Oprahia sokeuttamasta. “Oi, unohdin, se oli oikein … kuulit huhuja, mutta et tiennyt että hän todella hyökkäsi sarjakuvaan nuorille tähtipuisille näyttelijöille, joilla ei ollut aavistustakaan, mihin he olivat päässeet. Minun huono”, hän kirjoitti Instagram.

Oi, unohdin, se oli oikein ….. kuulit huhuja, mutta et tiennyt että hän todellakin paniisi sarjakuva nuoria, vanhanaikaisia ​​näyttelijöitä, jotka puolestaan ​​eivät tienneet, mihin he joutuivat. Minun mokani. #SanctimoniousHollywood

SEALin (@seal) jakama viesti

Tässä uudessa haastattelussa Oprah tekee kantaansa selväksi: hän ei tiennyt mitä Harvey teki suljettujen ovien takana.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 3 =

map