Joku auttaa Molly Ringwald löytää hänen kaunis Pink Prom Dress

Jokaisella naisella on yksi mekko, joka on poistunut. Ja Molly Ringwaldille, se oli tuhkainen, puffy-sleeved polka dot -paulamekko, jota hän käytti ikuisena outsiderina ja lukion vanhempana Andie Walshin 80-luvun kulttikeskuksessa Nätti vaaleanpunaisessa.

“Pidin kaikki elokuvan puvut – paitsi prom-mekko”, näytti näyttelijä ja laulaja Tyylissä kun me kiinni hänen kanssaan N.Y.C. klo Chico n #HowBoldAreYou kampanjan juhla. “Sitten vihasin sitä niin paljon, mutta nyt se on kaikkien elokuvieni yksi asia, jota haluan olla.”

RELATED: Molly Ringwald työskenteli yhdessä Harvey Weinstein kerran ja sitten koskaan uudestaan

Molly Ringwald - Embed
Dimitrios Kambouris / Getty Images

Ringwald sanoo, että vaikka elokuvan pukusuunnittelija, Marilyn Vance, oli kolme versiota samasta korkean kaulan luomuksesta, hän ei ole varma, missä he kaikki päätyivät viimeisten 30 vuoden aikana. Mutta hän haluaa, että hän tiesi. “Haluaisin nähdä, että mekko taas!”

Muut vaatekaapit, joita hän nappasi sarjasta, ovat poissa laatikosta, paitsi yksi erityinen kytkin, joka ansaitsi paikalla näyttelijän henkilökohtaisessa kaapissa.

“Siellä oli tämä pieni vaaleanpunainen laukku, jolla oli pieni aallokuvio, jota vein yhdessä näyttämöllä ja olen aina rakastanut sitä, joten pysyn silmällä”, Ringwald sanoi. “Hiljattain, tyttäreni oli menossa jonnekin ja annoin hänen lainata sen – hän oli hyvin innoissani siitä.”

RELATED: Paris Hilton on rakastunut ja haluaa kertoa kaikesta siitä

 

Niinpä Andie Walshin pussin ohittaminen tekee Ringwaldista nostalgista a Nätti vaaleanpunaisessa tehdä uudelleen?

“Ei! Ei koskaan! En haluaisi Aamiainen Club tai Kuusitoista kynttilää uudelleen joko “, hän myönsi. “Minusta tuntuu, että nämä elokuvat olivat niin täydellisiä aikaa. Haluaisin, jos joku teki elokuvan, joka oli innoittamana jostakin näistä elokuvista, mutta heidän pitäisi sopeutua tähän päivään. Elämä on muuttunut. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 + = 32

map