Jokaisella on huppari, he elävät, jopa Kanye West

Vaikka emme koskaan näe Kim Kardashiania kahdessa vuodessa samaa asua, samaa ei voida sanoa miehelleen Kanye Westista, joka on nähty useaan otteeseen viime kerralla useilla kertoimilla. Kanye: hän on kuin me!

RELATED: Kim Kardashian ja Kanye Westin 8 karkeinta hetkeä Grammy-palkinnoista

Räppäri tapasi ensin viihtyisän numeron Grammysissä, missä hän käytti lavalla “Only One” -esityksensa aikana yhdessä sovitushousujen kanssa (edellä, oikea). West jatkoi yhtyeen loppuosassa ennen muutosta jälkipuoliskolle – mutta se ei olisi viimeinen kerta, kun me näkisimme hänet hänen suosikkihuppuillansa.

RELATED: Eric Wilsonin eturivin päiväkirja: Kanye West saa sen oikein #NYFW: ssä

Viime viikolla West käytti villapaitaa ei kerran, vaan kaksi kertaa. Torstaina räppäri yhdistettiin farkkuihin, taistelukenkiin ja Taylor Swiftin (jota hän on vahvistanut yhteistyössä) kanssa pommikonsertin kanssa. Seuraavana päivänä West käytti hyvin samanlaista asua, kun hän istui eturivissä Jeremy Scottin syksy / talvi 2015 -esittelyssä New Yorkin muotiviikolla (yllä, vasemmalle). Ehkä hän ottaa vinkkejä Swiftiä, joka on tunnettu ripustamalla suosikkituotteitaan (kuten Aldo-käsilaukku) toistuvasti?

KUVAT: Meidän suosikki Front Row Style Stars #NYFW

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 − 62 =

map