Jokainen yksittäinen kaveri elämässäsi rakastaa näitä Birchbox Man tilauslahjoja

Lahja Guide Birchbox Men
Kohteliaisuus

Jonathan Borge

08.12.2017 klo 16:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.
Lahja Guide Drop Cap

Jokainen rakastaa tuntemaan ja näyttämään hyvältä, eikö? Pidä tämä mielessä, kun on aika ostaa omahyväinen kaveri elämässäsi. Hän voi olla urheiluun, muotiin, ruokaan, taiteeseen tai muuhun, mutta päivän lopussa hän, kuten sinä, täytyy huuhdella, ripustaa, toistaa.

Siksi suurin ehdotuksemme lahjasta, joka pitää antaa antaa, löytyy Birchbox Manin tilauksesta. Saat kohtuuhintaisen 10 dollarin kuukausimaksun (ilmainen postitus, ihmiset), kaveri saa editori-arvokkaan valikoiman hoitotuotteita, jotka on suunniteltu tekemään kenenkään elämästä tuulta.

Kaikki mukana on räätälöity monipuolisille miesten ryhmille, ja suorat ovelle löydöt vaihtelevat hiusten muotoilun perusteista kosteusvoiteeseen pinseteiksi ja takaisin. Etu ei ole kuka on samanlainen, joten hän saa kokeilla uusia tuotteita ja lopulta poimia, mihin ovat hänen kokeillut ja todelliset suosikkisi.

Yleensä he ovat tarpeeksi pieniä ja täydellisiä matkoille. Jos hän ei pääse siihen, hän voi peruuttaa milloin tahansa.

VIDEO: Kuukausittaiset tilauslaatikot ovat kalliita?

Käy birchbox.comissa menemään – ja jos et ole vakuuttunut siitä, että kuukausittainen lahja on sen arvoista, selaa kertaluonteisia kurttukuvat, jotka saavat vielä työtä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 − 50 =

map