Joka kerta Pelien valtaistuimet Cast vaatinut “Jon Snow on Dead”

Varoitus: Spoilerit eteenpäin. Sunnuntai-iltana jaksossa Valtaistuinpeli, fanit saivat lopulta vastauksen kysymykseen, jonka he ovat pyytäneet kuukausien päästä: “Onko Jon Snow kuollut?” Jonkin ajan kuluttua finanssin lopettamisen jälkeen Jon oli varsin vakuuttava ruumiin kauden 6 ensi-iltana, mutta Herran hartaat ystävät Yökellon komentaja ei luopunut.

Ja heillä ei ollut enää liikaa odottaa: Kuudennen kauden toinen jakso, “Home”, muutaman viimeisen minuutin aikana Melisandre toi rakastetun hahmon takaisin elämän johtaviin fanit kokemaan täydellisen kiihotuksen ja sitten myöhemmin pettämisen tunteet näyttelyn valettu. Tähdet olivat ottaneet melkoisen näyttelyn viimeisen 11 kuukauden aikana yrittäessään vakuuttaa fanit, että Jon Snown kohtalo oli sinetöity.

RELATED: Twitter Vastaa siihen, että Jon Snow Moment on Valtaistuinpeli

Hänen ylösnousemuksensa kunniaksi katsomme taaksepäin kaikesta uskomattomasta vaikutuksesta, jota tämä valettu teki offscreen, IRL.

1. Kit Harington (Jon Snow)

Beyond toimii kuin ruumis, Harington antoi melko suorituskykyä yrittäen vakuuttaa fanit, että hän ei enää ole osa HBO-sarjaa. Tulee esille Jonathan Ross Show, näyttelijä otti “valehtelijan testin” ja vastasi myöntävästi, kun hän kysyi: “Oletko kuollut?”

2. Natalie Dormer (Margaery Tyrell)

Näyttelijä kertoi Jimmy Kimmelille: “Jos pistät niin monta kertaa, olet melko kuollut.”

3. Maisie Williams (Arya Stark)

19-vuotias romahti a Valtaistuinpeli katsojia viime viikolla ja jakaneet valokuvia puolueen korteista, mukaan lukien liitutaulu, onko Jon Snow ollut kuollut tai elossa. “Rahani on kuollut, näyttää siltä, ​​että olen ylijäämäinen”, hän kirjoitti.

(9/12) Heillä oli tyylikkäin Game of Thrones -koristeet, mutta tämä oli suosikkini. Rahani on kuollut, näyttää siltä, ​​että olen ylijäämäinen.

Valokuva lähettäjä @maisie_williams

4. Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister)

Näyttelijä kertoi Jimmy Kimmelille, että hän aloittaa keskustelut pettymyksellisellä pommituksella Jon Snowin kohtalosta. “Minä ennustan sen nyt. Aina kun tapaan jonkun, sanon vain, “Jon Snow on kuollut.” “

5. Conleth Hill (Varys)

Muut toimijat olivat tiukempia, tähti kertoi Viihde viikoittain kuinka hän reagoi äärettömään kysymykseen: “Näit hänet kuolemaan, niin miksi pyydät minua?”

6. Liam Cunningham (Davos Seaworth)

Davos oli viime kädessä vastuussa siitä, että Jon Snow palautui eloon ja pyysi Melisandrea yrittämään käsiään loitolla, mutta Cunningham oli eniten optimistinen mahdollisuudesta ylösnousemukseen näyttelyn ajalla. “Hän on kuollut. Hän on poissa, “näyttelijä kertoi Hollywood Reporter.

RELATED: Twitter reagoi siihen, että Jon Lumi hetki Valtaistuinpeli

7. Finn Jones (Loras Tyrell), Kristofer Hivju (Tormund Giantsbane), Daniel Portman (Podrick Payne), Hannah Murray (Gilly)

E! Uutiset kysyttivät tähdet punaisella matolla ja he vastasivat pettymyksellisillä vastauksilla. “Hän on täysin kuollut”, Jones sanoi ja Hivju lisäsi: “Hän on hyvin kuollut, ja Kit Harington on hieno leikkimässä ruumis.” Portman kuuli sanoen: “Hän on kuollut. Voin vain sanoa. Hän on kuollut. “Murray antoi hänelle parhaimman mahdollisuuden kertoa fanit siirtyä eteenpäin, kertoen E !,” Hän on kuollut, varmasti kuollut. Luulen, että tiedät koko surun asiaa? Ensimmäinen on kieltäminen. Mielestäni kaikki tarvitsevat todella siirtyä ohi. “

Sunnuntai-iltana ilmoituksen jälkeen näyttää siltä Valtaistuinpeli fanien ei tarvitse tehdä enää surua – nyt.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map