John Legend Serenading Chrissy Teigen on Stage on seksikkäintä asiaa näet tänään

John Legend ja Chrissy Teigen eivät pidä mitään paluuta keskustellessaan heidän suhteestaan, ja samaa voidaan sanoa PDA: sta. Legend teki pysähtyä hänen Pimeys ja valo Kiertue Madison Square Gardenin teatterissa tiistai-iltana ja toi upean vaimon lavalle serenadiin.

Hän otti sopivasti kappaleen “Slow Dance” ja molemmat pääsivät nopeasti hiontaan yleisön edessä. He joutuivat kuitenkin hieman vaikeuksiin, kun Teigenin alhaisen leikkauksen musta maxi-mekko – jota hän käytti ilman rintaliiveä – jäi pois asemasta ja hän taputti vahingossa kaikki teatterissa.

Malli, joka ei ole muukalainen vahingossa tapahtuvalle nipislistalle, soitti sitä hilpeästi, tarttui mikrofoni miehestään ja sanoi “pahoillani” kaikille, jotka ovat saattaneet loukkaantua hänen näkyvässä naamassaan. Legendti ei voinut lopettaa naurua kokemuksesta, mutta jotenkin onnistui lopettamaan kappaleensa ilman vetoa, kun taas hitaasti tanssivat vaimonsa kanssa.

RELATED: Chrissy Teigen esittää alasti Cake John Legendin isänpäivällä

Uh, nämä kaksi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 − = 68

map