Joe Jonasin valokuva Halloweenin kanssa sulaa sydämensä

Joe Jonas voi olla kiireinen kaveri – varsinkin kun hän juhlisti äskettäistä sitoutumistaan ​​Sophie Turnerille – mutta perhe on ehdottomasti ensimmäinen. Vietettyään muutaman päivän New York Cityssä, DNCE: n etumatkustaja lensi Los Angelesiin viettämään Halloweenia hänen nartuineen, kolmivuotias Alenan ja yhden vuoden vanhan Valentinan kanssa, ja he näyttävät olevan innoissaan pitämään setä Joe kotona.

Toisen vanhin Jonasin veli vei Instagramiin jakamaan valokuva hänestä istuu sohvalla nukkeineen kaikkien juhlien jälkeen. “Suuri setä Halloween päivä sisarien kanssa”, hän kuvailee valokuvaa. Vaikka Jonas ei pukeutunut, hänen sisarensa tuli henkiin. Alena oli hiiri ja Valentina oli Snow White. Liian söpö! 

RELATED: Soittamaton Sophie Turner ja Joe Jonas näyttävät niin rakastuneina Pariisin kaduilla

Suuri setä Halloween päivä sisarien kanssa ����

Toinen viesti, jonka J O E J O N A S (@joejonas) jakaa

Hän myös julkaisi useita kuvia ja videoita Instagram-tarinansa dokumentoitavaksi päiväksi, ja on turvallista sanoa, että kaikki olivat kuluneita temppujen tai juhlimisen lopussa naapurustossa.

Valitettavasti Nick Nick ei voinut olla siellä. Hän äskettäin julkaisi sosiaalisen, että hän viimeistelee albuminsa. Olemme varmoja, että hän oli kadonnut!

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 53 = 54

map