Joe Jonas korjaa Sinisen hiuksensa Rainbow Highlightsille

Joe Jonasin juoksu, jossa siniset hiukset eivät kestäneet liian kauan. Näyttää siltä, ​​että DNCE-bändin jäsen sai vain jalkansa kosteaksi hiusvärien maailmassa, kun hän lisäsi värejä tummille korvilleen marraskuussa. Alle kaksi kuukautta myöhemmin hän on jo päättänyt ottaa asiat aivan uudelle tasolle. Keskiviikkona Joe astui ulos ja havaittiin yhdellä, mutta useita värikkäitä värikkäitä pyöreitä hänen luonnostaan ​​ruskeilla säikeillä.

Hänen uusi puuvillakakunvarjonsa sisältää violetit ja vihreät sävyt vaaleanpunaisella vyöhykkeellä, ja näyttää siltä, ​​että hän todella nauttii uudesta ulkoasusta, kun hän löi itsensä ja jakaa sen fanien kanssa. Instagramissa lähettämässään kuvassa allekirjoittaja antoi meille tarkemman näkemyksen uudestaan. Tosiasiassa ei tarvinnut sanoja, joten Jonas täydellisesti kuvasi kuvaa sateenkaaren lollipop emojiin. Kuka tietää, minkä värin hän valita seuraavaksi? Siihen saakka, katso tarkemmin hänen viimeisin muutos täällä:

��

Kuva, jonka lähettänyt J O E J O N A S (@joejonas) on

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

74 − = 67

map