Jimmy Kimmelin vauva-täytetty versio kenttätyöstä paratiisissa jättää sinut ompeleihin

Maanantaina fanit sanoivat jäähyväiset tähän kauteen Bachelorette kun Rachel Lindsay valitsi puolisonsa viimeiseltä kolmelta kelvolliselta poikamiesmieheltä, ja tunnemme jo sen, että näyttely ei kelpaa. Jimmy Kimmelin täytyy tuntea se myös, koska hän tarjoaa houkuttelevaa vaihtoehtoa.

Kimmel sai ensi-iltansa Bachelorette hänen oma maanantai-iltansa kutsuttu spinoff Baby Bachelor in Paradise. mini näyttely toi yhteen pikkulapsille tarkoitetun ryhmän, joka toisi toistensa tunnustusta täydelliseksi Ring Pop -logolla.

TK
Jimmy Kimmel Live / ABC kautta Youtube

“Tervetuloa paratiisiin, rauhalliseen utopiaan pienille lapsille, joiden vanhemmista jostain syystä ei ollut mitään ongelmia heidän kanssaan,” Kimmel sanoi puheensiirtona. “Intohimoisista leikkipäivistä päivämatkoihin nuorten uima-altaaseen, mistä vauvoista pariisi tai lähetettäisiin nappingilla.”

Viiden minuutin videossa on upeita ihastuttavia nuoria, jotka kaikki löysivät uima-altaan ympärillä ja leikkivät leluilla näyttelemättä poikamies-arvoinen draama.

COINAGE VIDEO: Joku todella elää “Bachelor” -mansion

“Minä olen Dominic, haluan vain löytää vaimon”, kertoo yksi “kilpailija”.

“Hei, minun nimeni on Cosette. Minä olen aina huonoja poikia”, toinen sanoo. “Alex on niin söpö, teen huonoja päätöksiä.”

RELATED: Kaikki on tulossa Rose-y: lle Rachel Lindsayille Bachelorette

Vaikka näyttely on (ilmeisesti) huijaus, emme voi auttaa, mutta haluamme enemmän. poikamies Kilpailijat eivät ole koskaan olleet kokoja.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 6

map