Jessica Alba viilentää Purple Bikinit lomalla Havaijilla

Jos sinulla on sitä, ärsytä sitä.

Jessica Alba teki perjantaina Lahaina, Hawaii, jossa 35-vuotias yrittäjä ja Tyylissä Heinäkuu 2016 kattaa kauneus bared hänen sublimely toned fysiikka kuin hän osui trooppinen määräpaikan lämmin vesi. Hänen päivänsa auringossa Alba piti sen värikkäässä seksikäs purppura bikini, joka esitellyt hänen kadehdittava abs. Rehellisen kauneuden perustaja ei ole epäonnistunut accessorize ja myös rocked pari kissa silmän muotoinen heijastava aurinkolasit.

Jessica Alba

Jessica Alba hymyili hänen super äänisen abs absoluution violetti bikinit, kun hän otti tauon hänen kiireinen aikataulu ja kastui Hawaiian rannat. Kauneus nautti lomastaan ​​auringon alla ja myös urheilullisia heijastavia aurinkolaseja. 

FameFlynet; AKM-GSI

Joten mitä, muu kuin rantaan roiskuminen, on aina aina ollut pronssinen tähti? Hän toi aviomiehensä Cash Warrenin ja heidän kaksi tyttärensä, Honor Marie, 8 ja Haven Garner, 4, matkalla lomalle ja otti Instagramiin tutustumalla perheen lomaan. Sisarukset jokainen urheilu sopivat varusteisiinsa, kun he näyttävät leikkisästi ohjaavan venettä yhdessä laukauksessa.

�� cutes ����⛵️⚓️ #Vacay # thatboatlife

Jessica Alba (@jessicaalba): n lähettämä valokuva

Toinen kuva löytää onnellisen perheen jakamaan runsaasti liian söpöjä hymyjä.

#smooches �� @cash_warren

Jessica Alba (@jessicaalba): n lähettämä valokuva

Isä smooches – Kiitollinen perheelleni ������

Jessica Alba (@jessicaalba): n lähettämä valokuva

RELATED: Jessica Alba antaa meille suuria perhelomaa

Tätä kutsumme kesän lovin ‘.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map