Jessica Alba puolustaa kaikkia äitien oikeutta imetykseen toimistossa

Todellinen pomo, rehellinen yhtiö-perustaja ja näyttelijä Jessica Alba ei ole tyhmää työtä tekevän vanhemman taistelusta.

36-vuotias kolmivuotiainen äiti tasapainottaa perheensä ja uransa palkitulla tavalla, mutta tämä ei tarkoita sitä, että näiden kahden.

Keskiviikkona Alba näytti meille risteyksen ensikäden, kun hän lähetti kuvan itsestään toimistossa, imettäen hänen yhden kuukauden ikäisen poikansa Hayes.

“Mennyt tänään @honest-toimistoani hallituksen kokoukseen, vaikka olen teknisesti matala-ilolla”, monitoimikunta alkoi. “Ei valehdella, se on mahdotonta päästä irti työstä … ja se tuntui mukavalta takaisin – vaikka se oli vain puoli päivää. Vauva tuli käymään / syömään lounaalla. Se tuntui erittäin tuottavalta tänään. #workingmom #entrepreneurlife #breastfeedingmama. “

Kävin @honestin toimistoni tänään hallituksen kokoukseen, vaikka olen edelleen teknisesti matulomaa. Ei valehdella, se on mahdotonta päästä irti työstä … ja se tuntui mukavalta, vaikka se oli vain puoli päivää. Vauva tuli käymään / syömään lounaalla. Se tuntui erittäin tuottavalta tänään. �������� #workingmom #entrepreneurlife #breastfeedingmama

Jessica Alba (@jessicaalba) jakama viesti

Äidit ovat kamppaillut julkisen imetyksen ympäröivän sosiaalisen leimautumisen kanssa jo vuosia. Vaihto kasvoi 1800-luvulla, kun rintojen seksuaalisuus ja teollisen vallankumouksen harjoitukset antoivat imettäville maineen, jotka ovat sekä sordid että vanhentuneita. Ja vielä tänään, naiset kohtaavat samat asenteet käytäntöön.

Ulkoilun aikana Wendy Williams Show vuonna 2016 näyttelijä Alyssa Milano puolusti päätöstään imettää julkisesti ja julkaista kuvia itse imetyksestä Instagramissa talk-show-nimiselle isännälle.

“Minun ei tarvitse nähdä sitä,” Williams kertoi Milanolle, “koska en vain halua.”

“Haluatko syödä peiton alla?” Milano vastasi.

“En tiedä miksi tunnen näin”, Wendy selitti ja kertoi vierailleen, että hän näkee rinnat seksuaalisina kohteina. “Se tekee minusta erittäin epämiellyttävä.”

“Olet onnekas, että [minun] vauva ei ole täällä. Haluaisin heittää heidät tänne ja ruokkia häntä näyttelyssäsi, Milano vastasi.

Tällaisessa niin kutsutussa modernissa maailmassa on vaikea sovittaa äidin tarve ruokkia lapsiansa, kun hän on nälkäinen tuossa samassa toiminnassa pysyvän häpeän kanssa.

Vaikka useimmissa valtioissa on lakeja, jotka suojaavat äitejä, jotka valitsevat imettämisen julkisesti (Idaho, joka on yksi huomattava poikkeus), se ei ole estänyt ihmisiä ottamasta vahvaa (ja ääneen) kantaa käytäntöön. Liittovaltion laki vaatii työnantajia tarjoamaan imettäville äideille aikaa ja tilaa, joka ei ole kylpyhuone ilmaista rintamaitoa työssä.

RELATED: Jessica Alba snuggles kanssa vastasyntynyt vauva Hayes Vaikka Binge katsella Grace ja Frankie

Julkkikset, kuten Jessica Alba, ovat olleet tärkeässä asemassa taistelussa leimautumisen lopettamiseksi.

Minun juomiskaverini. #neverunderestimatethepowerofawoman

Olivia Wilden (@oliviawilden) jakama viesti

Mitä voisin tehdä ilman tätä kauneusjoukkoa sen jälkeen, kun 15 tuntia lentävät ja vain 3 tuntia unta # gettingready������ O que seria de mim esse esquadrão da beleza depois de voar 15 horas e só dormir 3 horas. #mepreparando

Gisele Bündchenin (@ gisele) yhteinen viesti

Kunniaksi # nationalbreastfeedingweek2016 olen ylpeänä lähetä tämä kuva hyvin terveellistä, luonnollista tekoa äidin ja lapsen välillä. Hyvin kannattava ja ylpeä pappi otti Helsingissä.

P! NK: n (@pink) jakama viesti

Meikkaus, hiukset rullina, imetys ja valmistajamme valmistaja #TheTalk.

Alyssa Milano (@milano_alyssa) jakama viesti

Olitko imettänyt vai ei, Alba osui merkkiin, kun hän kertoi Ihmiset, “Kun tulet äidiksi, viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on tuntuu tuomittavaksi.”

Tuomiota ei ole.

Alba on kirjoittanut useita imetysaitoja, koska Hayes syntyi loppuvuodesta 2017.

Hei

Jessica Alba (@jessicaalba) jakama viesti

Istuu kotieläinruokavaliovaiheessa, jolla on kaikki tunne @shanidarden thx: lle hemmottelua varten – todella rakasti kasvohoitojani loistavasti ja hydratoituna. ����♀️

Jessica Alba (@jessicaalba) jakama viesti

Kiitämme Albaa ja jokaista naista, jolla on rohkeutta muuttaa ihmisten näkemystä imetykseen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 5

map