Jessica Alba on niin upea kuin voi tarjota vinkkejä esteiden voittamisesta

Olipa hän kokoushuoneessa, punaisella matolla tai inspiroivalla puheella, Jessica Alba ei houkuttele tyyliä. Kun rehellisen yhtiön perustaja osallistui Forbes Alle 30 huippukokouksen maanantaina Bostonin Faneuil Hallissa hän oli kaikki hymyilemässä, kun hän istui istumaan keskustelemaan yleisön kanssa tyylikkäässä LBD: ssä.

Jessica Alba Embed
Paul Marotta / Getty Images

Näyttelijä pariliitos Victoria Beckhamin FW16 Wide Rib Signature Crewneck-mekko, jossa oli mustat harjoittelukengät, oli vaaleanpunainen huuli, vähäinen meikki, ja heitti hänen menestyksensä ja karikot hänen aloittaessaan miljardin dollarin yrityksensä.

“Olin epävarma siitä, että olisin supersankari”, Alba sanoi mukaan Forbes. “Halusin sairaaksi lapseksi, että hänellä on ylikuntoja ja voittaa kaiken ja pelastaa maailman.” Kahdeksan äiti kärsi allergioista ja kroonisesta astmasta kuin lapsena, ja jopa vietti viikkoa kerrallaan sairaalaan keuhkokuumeella.

Vaikka hänellä ei ole supersanoja, Alba, joka on nyt neljäs nuorin nuori nainen Forbesin rikkaimmista Itsenäistyneistä Naisista Amerikassa, oli nerokas idea.

RELATED: Jessica Alba kertoo teorian takana 90-luvun Supermalli-inspiroidusta denim-linjasta

Hän halusi rakentaa yritystä, joka tarjoisi “luonnollisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka eivät olleet joko kiristyneitä tai näennäisesti suunniteltuja jogurttien asuvien vegaanien jogoima”, hän sanoi. Nyt se on arvoltaan 1,7 miljardia dollaria.

Alban menestys ei kuitenkaan ole tullut ilman haasteita. Kuten myöhässä, on ollut kritiikkiä joidenkin yhtiön tuotteiden ainesosista, mutta Alba ei näytä hikoavan sitä.

“Ihmiset ovat kuukausittain saaneet tuotteita kotiinsa”, hän sanoi. “Olemme muuttaneet ihmisten elämää. Jokaiselle yrittäjälle, kun olet haasteita vastapäätä, et voi antaa heidän määritellä sinua.”

Niistä, mitä ihmiset ajattelevat häntä yleisesti, Alba sanoi, miten ihmiset katsovat häntä “ei ole väliä paljon” enää.

Hän lisäsi: “Olen voinut omistaa voimani ja ottaa kantaa, jonka mielestäni on oikein minun ja johtajani, jota olen aina halunnut olla.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

96 − 93 =

map