Emme voi päästä yli kuinka upea Jessica Alba näyttää. Kaksi äitiä irrotettiin ja noin Los Angelesiin yhtyeessä, joka voisi voittaa palkinnon täydellisimmistä lämpimistä sääolosuhteista koskaan ja haluamme jokaisen yksittäisen osan siitä.

Suorittaakseen asioita kaupungissa, näyttelijä oli kaikki hymyilemässä valkoisessa silmänräpäyksessä Lovers + Friends-mekko ($ 210, revolve.com), jossa on avaimenreikä pääntie ja makea haudutettu helma. Hän yhdistää tuulikuopan ainutlaatuisen Cult Gaian bambu-käsilaukun ($ 98, cultgaia.com) ja estää kantapään Louise et Cien ruskea mokkanahkaa (nyt $ 78; nordstrom.com), lisää tyylikäs olkihattu, ylisuuret mustat aurinkot ja yksi kultainen rintaneula antaa hänelle iloa, että koko kesä tuntuu.

Mutta tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun olemme huomannut brunetin kauneuden tyylikkäästi tällä viikolla. Perjantai-iltana tähti ja hänen aviomiehensä Cash Warren otettiin kuvaamaan päivällisyystarkoituksessa – Alba pukeutui valkoiseen t-tee, irrallinen sovituspuku, khakihousut ja söpöjä mustaa nahkaa..

RELATED: Jessica Alba ja Cash Warren ovat kaikki hymyilemässä, kun he astuvat ulos päivämäärälle

Nostamme hänen pukeutumisensa, stat.