Jessica Alba, Jennifer Garner, Kate Hudson ja More Wow Baby2Baby Gala

Viides vuosittainen Baby2Baby Gala vei tähtiputketun iltansa ja housut eivät todellakaan petoneet! Pidetty Culver Cityssä 3Labsin viime yönä, punainen matto oli yksi pitkä muodikas paraati Hollywoodin lumoavista mutta filantrooppisista äiteistä.

Kate Hudson, Jessica Alba, Kristen Bell, Molly Sims, Rachel Bilson, Kelly Rowland, Camila Alves ja Christina Aguilera ovat mukana. Tähtimainen joukko toi suurta 3 miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen, joka jakaa vaippoja, vaatteita ja muita perusedellytyksiä pienituloisille lapsille.

CULVER CITY, CA - NOVEMBER 12: Actress Rachel Bilson arrives at the 5th Annual Baby2Baby Gala at 3LABS on November 12, 2016 in Culver City, California. (Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)
Jon Kopaloff / FilmMagic

Monet vierailijat kertoivat, miksi Baby2Baby on aina sydämessään. Hudson, joka on pukeutunut upeaan J. Mendel -vaateeseen (“Se on mukavaa, ja se myös haluaa halailla minua kaikilla oikeilla paikoilla”, hän kuvaili, että hän piti kuinka hyväntekeväisyyteen liittyvät tavoitteet ovat paikallisesti ajattelevia. “Erityisesti Los Angelesissa, jossa olemme uskomattoman erillisiä, emmekä tiedä sitä, koska kun elät tällaisten neljän seinän sisällä, kun aloitat silmiesi avaamisen Los Angelesiin, on paljon enemmän yhteisö, joka on tehtävä, hän sanoi.  

RELATED: Kate Hudson kertoo äidistä henkilökohtaisessa esseessä

CULVER CITY, CA - NOVEMBER 12: Actress Jaime King arrives at the 5th Annual Baby2Baby Gala at 3LABS on November 12, 2016 in Culver City, California. (Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)
Jon Kopaloff / FilmMagic

Kuningas, joka oli Elie Saab-mekossa pukeutunut, toisti äänekkäästi ja lisäsi: “He ovat todella tehneet takaisin hyvin yksinkertaisen ja erittäin helpon, ja siellä on niin paljon ihmisiä, jotka haluavat valita lapsen ruokkimisen tai vaippaamisen .”

CULVER CITY, CA - NOVEMBER 12: Kate Hudson arrives at the 5th Annual Baby2Baby Gala at 3LABS on November 12, 2016 in Culver City, California. (Photo by Steve Granitz/WireImage)
Steve Granitz / WireImage

Perustajat Kelly Sawyer Patricof ja Norah Weinstein selittivät, kuinka kaikki alkoi. “Viisi vuotta sitten, kun Kelly ja minä aloitimme Baby2Baby, meillä oli pieni varasto ja olimme uusia äitejä ja tiesimme, että siellä oli lapsia, jotka olivat kaukana meistä, jotka olivat niin pieniä ja että voisimme auttaa heitä ystäviemme kanssa ja laajentaa perhe “, Weinstein sanoi.” Viisi vuotta myöhemmin olemme antaneet 27 miljoonaa kappaletta, joista 13 miljoonaa vaippaa. Meillä on jättiläisiä toimistoja. Meillä on kansallinen verkosto. “

VIDEO: Jessica Alba jakaa hänen kauneutensa salaisuuksia

Baby2Baby on tehnyt niin hyvin, että jopa presidentin oli päästävä mukaan toimintaan. “Valkoinen talo kutsui toimistomme, joka kun Valkoinen talo kutsuu toimistoanne, olet melko innostunut”, Patricof sanoi. “He kysyivät, voisimmeko auttaa johtamaan vaippa-aloitteen presidentti Obaman kanssa yrittäen levittää sanaa vaipan aukko, että köyhillä perheillä tässä maassa ei ole varaa vaipat. Joten se oli meille suuri hetki. “

CULVER CITY, CA - NOVEMBER 12: Jennifer Garner arrives at the 5th Annual Baby2Baby Gala at 3LABS on November 12, 2016 in Culver City, California. (Photo by Steve Granitz/WireImage)
Steve Granitz / WireImage

Yksi super-äiti, joka on ollut instrumentaali saada tuhansia lahjoja lahjoitti on ihana Jennifer Garner. Näyttelijä näytti säteilevältä Roland Mouretin laivastolle. Näyttelijä hyväksyi Giving Tree-palkinnon Baby2Babyn tukemisesta ja hänen jatkuvasta omistautumisestaan ​​tarvitseville lapsille. “Täällä on niin paljon uskomattomia ihmisiä. Mikä innostaa minua eniten, on se, että kaikki ovat täällä samaan päämäärään, jotta lapset elivät paremmin “, hän sanoi punaisella matolla.” Se on jotain, mitä nämä ihmiset todella tekevät, ja olen vain innoissaani olla osa siitä. ”  

Onstagin Garnerin rakas ystävä (ja Dallas Ostajan Club co-star) Matthew McConaughey aloitti puheensa Jenniferille. “Kysyin sinusta usein,” hän sanoi. “Minulle on helppo kertoa yksinkertainen totuus, kun sanon, hän välittää. Teet. Sinä huolehdit ihmisistä, välität perheestä, sinä vilpittömästi anna huomata muiden hyvinvointi ja jopa ne ihmiset, joita et edes tiedä henkilökohtaisesti. Ja tänä iltana olemme täällä valaisemaan sinua juuri sillä, Jennifer Garner. Olet palkinnon määritelmä, koska olet sitoutunut parantamaan matalapalkkaisten lasten elämää. “

Osanottajat nauttivat L.A.n huippupäälliköiden ja ravintoloiden johtama illallinen. Päälle? Boyz II Menin yllätystehokkuus päättyi tapahtumaan.

VIDEO: Jennifer Garner Paras punamatto näyttää

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 2

map