Ei ole useinkaan, että julkkis, kuten Jessica Alba, saa laillisesti tähti iski. Mutta kun hän tapasi Nojata kirjailija ja Facebook COO Sheryl Sandberg, näyttelijä ja liikenainen oli vaikeuksia piilottaa hänen jännitystä.

Pari järjesti Facebook Livein tiistaina keskustellakseen “nojaten” prosessista ja siitä, miten he ovat päässeet eteenpäin omalla toimialallaan. Alba puhui hänen elinikäisistä feministisistä näkemyksistään ja asui mukavuusvyöhykkeensä ulkopuolella.

Kun live stream alkoi, rehellinen yhtiö perustaja ilmaisi ihailunsa Sandberg sanoen: “Olen niin valtava fani. Se on niin outoa, sinä olet todellinen. “35-vuotias jatkoi kertomaan elävälle yleisölle, että hän” geeking out “Sandbergin läsnäolosta.

LIITTYVÄ VIDEO: Kuuntele Jessica Alba: n paras uraohjaus

Instagramissa tiistaina lähetetyssä valokuvassa näyttelijä kaipasi järkytystä, kun hän osoitti Sandbergin vieressä.

Alba kirjoitti: “Katso Ma @ sherylsandberg! Silti puristi itseäni, että sain jakaa lavalle tämän uskomattoman naisen kanssa. Se kesti kaiken, jotta ei liioitella liikaa ja pitää sen yhdessä. # Totuus # honestlyspeaking # entrepreneurlife # leanin.”

Katso Ma @ sherylsandberg! Silti puristi itseäni, että sain jakaa lavalle tämän uskomattoman naisen kanssa. Se kesti kaiken, jotta ei liioitella liikaa ja pitää sen yhdessä. #truth #honestlyspeaking #entrepreneurlife #leanIn

Jessica Alba (@jessicaalba): n lähettämä valokuva

RELATED: Kauneus Tuotteet Jessica Alba on aina laukussaan 

Tämä voi olla kaunis ystävyyden alku. Katso heidän Facebook Live -sessiotaan yllä.