Jerry Hallin sormus Rupert Murdochista on valtava

Kun entinen malli Jerry Hall ja miljardööri Rupert Murdoch ilmoittivat sitoutumisestaan ​​aiemmin tässä kuussa, meillä oli yksi asia mielissämme: rengas.

Murdoch, 84, on News Corp: n johtava puheenjohtaja, jonka arvioitu nettoluku oli 11,3 miljardia dollaria, ei näyttäisi olevan odotettavissa, että Hall, 59, olisi urheilullinen kova rock. Ja nyt meillä on ensimmäinen kurkistus upeassa renkaassa.

Viime viikolla entinen malli astui Lontooseen ensimmäiselle julkiselle retkilleen, koska sitoutumisilmoitus ja valtava tähtipilari houkutteli vasemman sormensa:

Jerry Hall's Engagement Ring - Embed 2
AKM-GSI

KUVAT: Suurin julkkis sitoutumisrenkaat

Kappaleessa esiintyi platinan bändillä ainutlaatuinen marquise-muotoinen timantti:

Jerry Hall and Rupert Murdoch

Entinen malli astui Lontooseen ensimmäiselle julkiselle retkillään, sillä sitoutumismuistutus miljardööri Ruper Murdochille ja valtava tähtisumpun jalkaili vasemman sormensa. Kappaleessa näkyi platinan bändillä ainutlaatuinen marquise-muotoinen timantti.

AKM-GSI

Upea pasianssi sopii erinomaisesti entisen mallin ja neljän lapsen äidin (Elizabeth, James, Georgia ja Gabriel Jagger) kanssa ex Mick Jagger. Haluamme parhaan onnellisen pariskunnalle!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − 7 =

map