Jerry Hall ja Rupert Murdoch ilmoittivat heidän sitoutumisensa

Lopeta puristimet! Jerry Hall ja Rupert Murdoch ovat mukana. Kun pyörremyrskyn neljän kuukauden juhla, pariskunta ilmoitti heidän lähestyvän avioliitonsa ilman fanfareja Murdochin sanomalehden Syntymät, avioliitot ja kuolemat -osiossa, Ajat maanantaina.

“Rupert Murdoch, Prudence, Elisabeth, Lachlan, James, Grace ja Chloe Murdoch, ja Elizabeth, James, Georgia ja Gabriel Jagger äiti Jerry Hall, ovat iloisia voidessaan ilmoittaa heidän sitoutumisestaan..

Rupert Murdoch and Jerry Hal - Engaged - Embed
@ BBCWorld / Twitter

Mukaan Ajat, Hall ja Rupert ovat seurustelleet siitä lähtien, kun sisko ja veljentytär esittivät sen kesällä. He ilmoittautuivat viime viikonloppuna Los Angelesiin, jossa he olivat kaupungissa Golden Globes.

KUVAT: 13 Ei-perinteiset julkkis sitoutumisrenkaat

Murdoch, 84, on News Corp: n ja 21st Century Foxin toimitusjohtaja, ja sen arvio on 12,7 miljardia dollaria. Hall, 59, on entinen malli ja näyttelijä, joka tunnetaan paremmin hänen 23-vuotisesta suhteestaan ​​Rolling Stonesin frontmanin Mick Jaggerin kanssa, jonka kanssa hänellä oli neljä lasta. Avioliitto on ensimmäinen Hallille ja neljäs Murdochille.

Onnittelut onnelliselle pariskunnalle!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 − = 5

map