Jennifer Meyer esittelee vaatteet, jotka ovat yhtä klassisia kuin hänen korut

Yrityksen kymmenen vuoden kuluttua Jennifer Meyerin nimi on käytännöllisesti katsoen synonyymi koruille – hänen palasistaan, jotka muodostavat niin erikoisen erikoisen, mutta lujasti klassisen, esteettisen estetiikan, ovat tunnustaneet julkkisten A-listereiden ranteet, lohkot ja kaulat Jennifer Aniston Blake Livelyille. Mutta juhlimaan 10-vuotisjuhliaan suunnittelija suunnitteli kumppaninaan Barneys New Yorkin (joka oli ensimmäinen tärkeä vähittäiskauppias poimimaan linjansa kymmenen vuotta sitten) käynnistämään yllätys! -Vaatemallisto. 

Barneys New Yorkin toimitusjohtaja Daniella Vitale kehitti tämän ajatuksen (valmisvaatemallistoon), enkä voi sanoa, kuinka innoissani olin, “Meyer kertoo Tyylissä. “Tiedän, kuinka suunnitella koruja kuin käteni takana, mutta vaatteista, prosessi on täysin erilainen. Minulla on uusi kunnioitus näille suunnittelijoille – en tiedä miten he tekevät sen.”

RELATED: Shop Essential Everyday korut

Silti se näyttää siltä, ​​että hän nosti sen ilman vetoa. Hän aloitti katsomassa vaatekaapistaan ​​ja korostaen kappaletta, jota hän on aina kohdannut, kuten tavallinen farkkutakki, pehmeät “vanhain” -kanssarit ja raidalliset tees. “Olen LA-tyttö, syntynyt ja kasvanut, ja rakastan muotia, mutta etsin aina mukavaa”, hän jatkaa. “Rehellisesti halusin suunnitella kappaletta, jota halusin käyttää joka päivä.” 

Ei ole yllättävää, että hän on sama filosofia koruja varten. Mutta hän myöntää myös rakkautensa siitä, mitä hän teki hänen brändinsä menestykselle. Hänen yrittäjäneuvonsa #girlbossille kaikkialla? “IHaluat rakastaa jotain ja työskentelet kovasti, näet sen edut “, hän sanoo.” On niin tärkeää luottaa luovuuttasi ja luottaa siihen, että ihmiset rakastavat mitä teet, jos olet tosi itsellesi. ” 

RELATED: 5 muoti sisäpiiriläiset jakavat heidän suurin henkilökohtainen korut

12-kertainen Jennifer Meyer Barneys New York -mallistoon (hinta 125 dollarin ja 1,025 dollarin välillä) on tarkoitus aloittaa barneys.comissa ja Barneys New Yorkin myymälöissä perjantaina 13. marraskuuta. Tällä välin esikatsellaan Meyerin ensimmäinen vaatekokoelma alla.

Jennifer Meyers Clothing Embed
Kohteliaisuus (7)
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

96 − 91 =

map