Jennifer Lopezin uusi hiuslakka todistaa tämän 90-luvun tyyliin palan

Banaanileikkeistä kirjoituskoneisiin, jokainen 90-luvun kauneuden trendi, jonka olet vannonut, ei koskaan enää käytä paluuta vuonna 2018. Mutta jos on joku, joka voi vakuuttaa teille, että yksi vuosikymmenen hiuslasta näyttää toisen laukauksen, se on Jennifer Lopez.

Celebrity hairstylist Chris Appleton sai J.Lo valmis keväällä uudella leikkauksella, joka on iso poikkeama hänen allekirjoituksen vyötärön pituudesta, ranta-aallosta (inspiraationamme joka kerta, kun poimamme curling-rautaa). Hän jakoi laulajan uusimman esityksen Instagram Postissa.

Sormeni ovat aina ampui �� viime hetken koskettaa @jlo #chrisappletonhair

Chris Appletonin (@ chrisappleton1) jakama viesti

RELATED: Jennifer Lopezin ensimmäinen meikkituote on menossa antaa sinulle “J.Lo Glow”

Kuvasta päätellen Appleton leikattiin muutamia tuumaa pois J.Lon päistä, pitkin pituutta hieman alempaan luukkuun. Minimaaliset pitkät kerrokset lisättiin liikkumiseen ja hiukset eivät näyttäisi tasolta. Hän loi uuden leikkauksen tyylikkään ja suoran.

VIDEO: Hiusten värjäämisen kustannukset

Jos olet huomannut, että olet nähnyt yhä enemmän lentäviä kampauksia, kuten J.Lo on myöhässä, olet jotain. Luisen suorat hiukset ovat yksi tämän kevään suurimmista trendeistä, ja laulajan osoittama se on yllättävän monipuolinen.

Se näyttää lähes joka pituudelta, joten jos et halua mennä yhtä lyhyeksi kuin J.Lo, voit yksinkertaisesti käynnistää litteän raudan saadaksesi ulkoasua.

Ainoa todellinen vaatimus? Käytä kiinteää lämpösuojaa hiuksillesi, ennen kuin pääset kuumille työkaluille.

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 − 14 =

map