Jennifer Lopezin tytär kasvaa niin nopeasti – ja hän näyttää identtiseksi hänen kuuluisalle äidillensä

Tuntuu kuin juuri eilen, että Jennifer Lopez ja Marc Anthonyin kaksoset syntyivät – mutta usko tai älä, Max ja Emme Muñiz ovat jo 8-vuotias.

Heidän ylpeä äitinsä hyppää mahdollisuuden jakaa kuvia lapsensa sosiaalisesta mediasta, ja on helppo nähdä, miksi Max ja Emme ovat hänen ja Anthony’s mini-mes (tosiasia, joka tuli äärimmäisen näkyväksi J.Lo: n 2016 Halloween-snapin jälkeen).

Maanantaina iltapäivällä Lopez jakoi taidokkaan kuvan hänen ainoasta tyttärestänsä, näyttäen täysin kasvaneet, kun hän katseli etäisyyttä kamerasta. Kuten hänen kuvitteellisella äidillään, Emmellä on myös hämmästyttäviä hiuksia, jotka valaisevat oikean olkapäänsä valokuvassa – mutta silmiinpistävämpi on hänen kasvojensa samankaltaisuus laulajalle. ”I <3 this face #mybaby#coconut #marshmallowprincess #lulu,” lopez captioned the pic—of course she loves that face, it’s hänen!

I ❤️️❤️️❤️️❤️️❤️️ THIS FACE #mybaby #coconut #marshmallowprincess #lulu

Jennifer Lopez (@jlo): n kuva lähetetty

VIDEO: Jennifer Lopez: 50 parasta Hollywoodissa

 

Ajattelimme, että Kaia Gerber ja Cindy Crawford olivat johtava äiti-tyttären näyttävä rotu, mutta näyttää siltä, ​​että puhuimme liian aikaisin.

RELATED: Jennifer Lopezin kaksoset näyttävät aivan kuten hänen ja isänsä Marc Anthony heidän Halloween-puvussaan-Katso!

Emme on yksi onnekas (ja upea!) Tyttö.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 − = 26

map