Jennifer Lopezin Las Vegasin näyttely on tulossa loppuun – tässä ovat lopulliset päivämäärät

Ajattelin, että sinulla oli koko maailmassa katsella Jennifer Lopezia osui lavalle? Mieti uudelleen.

48-vuotias latinalais-pop-tähti on julkaissut Las Vegasin viimeiset päivämäärät Kaikki mitä minulla on asuinpaikka Axisissa Planet Hollywood Resort & Casinolla ja se on aika, kun varaat lennot ja liput, ASAP. Lopez lähti liikkeelle tammikuusta 2016 ja on sittemmin jatkanut naulata jokaisen esityksen, ja hänellä on erittäin seksikäs koristeltu ulkonäkö ja tanssi näyttelyn alusta loppuun.

Joten kun hän sanoo hyvästit Sin City -tapahtumaan? Hänen viimeinen näyttelykierros alkaa 13. kesäkuuta 2018, ja viimeinen näyttely on tarkoitus järjestää 29. syyskuuta.

”Performing Kaikki mitä minulla on Vegasissa viime vuosina on ollut uskomattoman ja palkitsevaa kokemusta, jota en heti unohda “, hän sanoi lausunnossaan E! “Osa uralleni parhaista muistoista on ikuisesti rinnastettavissa tähän kaupunkiin. Kiitos kaikille faneilleni, jotka matkustivat kauas ja laaja-alaisesti kokemaan näyttelyä kanssani. “

Käy osoitteessa caesars.com nähdäksesi koko päivämääräluettelon ja valmistautua katsomaan Jennyä Blockista.

Jos tavoitat lompakkosi ostaa lippuja, merkitse kalenterit: ne ovat myynnissä perjantaina 15. joulukuuta kello 10.00 PT on ticketmaster.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 53 = 59

map