Jennifer Lopez vain todisti Super Long Hair Trendin säännön 2018

Mene eteenpäin ja peruuta pre-holiday trim. J.Lo olisi voinut vain hyväksyä lob, mutta hän ei ole aivan valmis luopumaan hänen allekirjoituksensa pitkiä lukkoja ikuisesti. Itse asiassa hän antaa meille syyn uskoa, että pitkät hiukset – ja kaikki monipuoliset ulkoasut, jotka menevät yhteen sen kanssa – ehdottomasti hallitsevat vuonna 2018.

Celebrity kampaaja Chris Appleton, joka säännöllisesti tekee Lopezin hiukset sekä kuuluisuuksia kuten Kim Kardashian West ja Ariana Grande, lähettivät kuvan tähdestä yllään yksi eeppisistä punokset olemme koskaan nähneet. Meillä ei ole yksityiskohtia siitä, missä Lopez oli menossa, joten tämä voisi hyvin olla takaisku, mutta on todennäköisempää, että hän käytti joukkoa laajennuksia saadakseen ulkoasun.

Märkä näköiset punokset ja vauvahuovat ovat aina kyllä! �� @jlo #chrisappletonhair Beat @ 1maryphillips

Chris Appletonin (@ chrisappleton1) jakama viesti

 

RELATED: Suosituimmat 10 suosikkiharrastuksemme

Hänen hiuksensa leikattiin takaisin “märkään näköiseen” korkealle poninpylvään ja kiinnitettiin pään kruunuun. Pituudet pantiin 3-säikeiseen kudokseen aina alas päihin, kun taas paksu osa hiuksista käärittiin pohjan ympärille piilottaakseen hiusliitoksen. “Wet look punokset ja Baby Hairs ovat aina kyllä!” kirjoitti Appleton Instagramista.

VIDEO: Hiusten värjäämisen kustannukset

Meillä ei ole erittelyä, mutta vastaavanlaisen ulkoasun löytäminen vaatii jo pituutta tai haluat leikata laajennuksia saadaksesi täydellisen J.Lo-efektin. Toinen tärkeä osa on tuote, joka taistelee haavaintaa vastaan, mutta myös jättää hiukset sileäksi ja kiiltäviksi, kuten L’Oreal Paris Advanced hiushoito Smooth Intense Frizz Taming Serum ($ 6, target.com). Työskentele se hiuksillesi, kun se on kostea ennen kuin isku kuolee.

Harjaa hiukset ylös korkealle poni, jättäen pois leikkauksen, joka piilottaa hiusten solmion. Luo tiukka punos ja käytä pieni elastinen sen kiinnittämiseksi lopussa. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 7 =

map