Jennifer Lopez sanoo tämän auttanut korjata hänen suhteensa Ex-aviomies Marc Anthony

Jennifer Lopez voi olla dating Alex Rodriguez, mutta hän ja hänen entinen aviomies Marc Anthony on edelleen erityinen sidos. Entinen pari työskenteli J.Lon tulevalla albumilla Por Primera Vez yhdessä, ja Lopez myöntää tämän “korjaamiseksi” tietyt näkökohdat heidän suhteensa avioeron jälkeen.

“[Yhteistyössä Por Primera Vez] todella korjannut eräitä osamme suhdettamme, jotka oli murskattu avioliittomme ja avioeromme takia, ja se loi meidät jälleen ystäville “, Lopez sanoi Spotify’n ¡Viva Latino! podcastin ensimmäisen episodin aikana.” Koska aloitimme ensimmäisen kerran työskentelemme yhdessä, tapasimme tapaa … tapasimme työskentelyn. Ja niin muistelimme, että kuten, aivan oikein, yhdymme tällä musiikkitasolla. “

“Meillä on tämä”, hän sanoi. “Ja siitä tuli albumi.”

RELATED: Jennifer Lopezin uusi single “Amor Amor Amor” on ehdottomasti Alex Rodriguez

Yksi hänen levynsä kappaleista on myös hyvin erikoinen merkitys sekä hänelle että Anthonylle. Kun äitinsä kuoli, Lopez päätti peittää Anthonyin laulun “Vivir Mi Vida” kokonaan uudella tavalla kunnioittaakseen häntä. “Ensimmäinen asia, joka tuli mieleeni, koska Marcin äiti oli juuri kuollut, tiedät, lapseni isoäiti oli” Vivir Mi Vida “, hän sanoi. “Ja ajattelin,” mielestäni tämä on hyvä laulu laulamaan juuri nyt. “

Todellisissa J.Lo-muodoissa hän asettaa ainutlaatuisen spin. Sen sijaan, että up-tempo, salsa tavalla Anthony lauloi, hän päätti käsitellä sitä kuin balladi niin “todella kuulla sanat, että laulu, joka on, tiedät, sinulla on yksi elämä ja sinun täytyy elää sen. ” 

Niin koskettavaa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 − 54 =

map