Jennifer Lopez on valkoista kuumaa, joka esittelee tyylikkäitä houkuttelevia muotipalkintoja

Jennifer Lopezilla on Hollywoodin parhaat stylistit. Itse asiassa tappajan takana oleva ryhmä näyttää Rob Zangardilta ja Mariel Haennilta (alla), on niin lahjakas, aina upea tähti esitteli muodikasta duoa palkinnon parhaan naisnäyttelijöiden kanssa Daily Front RowToinen vuotuinen Fashion Los Angeles -palkinto Tinseltownissa sunnuntai-iltana.

Pukeutumista palkintojensa näyttämiseen, Zangardi ja Haenn toistivat jälleen kerran J.Lo kanssa mekko, joka puhuu kauneuden kameleontimainen kyky käyttää lähes mitään. Tällä kertaa Lopez puristi hiuksensa takaisin puoliksi, puoliksi alas ja päätti käyttää vain yhtä enkeliä väriä: valkoinen. Kyllä, mekko tuntuu minulta minimaalilta kaukaa, mutta sen täysin paljetit yksityiskohdat ja strategisesti sijoitettu keula vasemmalla olkapäällä puhuivat. Kuten tavallista, hän valitsi kullattuja lisävarusteita ja yhdisti ulkonäköä tyylikkäillä valkoisilla teräväreikäisellä pumput.

Jäljittävät arvokkaat lahjat palkinnolla J.Lo jakoi valinnan sanaa. “Rob, Mariel Haenn ja minä olen käynyt läpi paljon”, hän kertoi vieraille, ennen kuin hän selitti, että he olivat vastuussa hänen vaikuttavista pukusuorituksistaan ​​vuoden 2015 American Music Awards -palkinnolla sekä hänen takanaan Sinisiä sävyjä lehdistötilaisuuksia, Las Vegasin näyttelyä, 2016 Golden Globe -paitaa ja tietysti, American Idol.

Jennifer Lopez
Donato Sardella / Getty Images

RELATED: Jennifer Lopez näyttää kuinka seksikäs vaaleanpunainen voi olla American Idol

“He pukeutuvat minulle ja näytin hämmästyttävältä joka hetki. He saavat tunteen ja eivät pelkää työntää minua kokeilemaan uusia asioita. Vietämme niin paljon aikaa yhdessä, he ovat tulleet minulle kuin toinen perhe, “hän lisäsi. “Heidän kykynsä ylittää aina heidän sydämensä ja omistautumistaan. En voinut olla ylpeä voidessani työskennellä heidän kanssaan ja esittää Rob ja Mariel kanssa Daily Front Row ‘s Best Naisten Stylistit-palkinto. “

Vastaavasti pari kiisti Lopezia hänen panoksistaan. “Pidät edelleen rajoja, rikkoa ennätyksiä, ja olemme ikuisesti kiitollisia olemaan tiimisi kanssa”, Haenn sanoi. “Ihailemme ja innoittamme kykymme jatkuvasti nostaa esipalkkia, mikä nostaa esiin myös itseämme. Rakastamme ja arvostamme sinua niin paljon. “

Pysykää ylös A-tiimissä.

KUVAT: Jennifer Lopezin paras punaisen maton ulkonäkö

– Brandi Fowlerin ilmoittama

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 − 50 =

map