Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez eivät voi lopettaa suudellen Courtsidea koripallopelissä

Olipa hän todella nauttinut urheilusta, J.Lo on varmasti viettää aikaa Courten kanssa hänen entisen MLB-supertähtien poikaystävänsä Alex Rodriguezin kanssa.

Sillä otsikkoa tekevällä pariskunnalla oli maanantaina Miamissa, jossa he viettivät päivämäärää yötä katsomassa college-koripalloa yhdessä. Rodriguez näytti tavalliselta höyhenevältä itsekseen laivastonsinisenä, kun Lopez jatkoi hohdokas rintansa kauniissa mustapilkkuisessa kauluspaidassa, jossa oli kultakorvakorvakorut ja runsaasti blingiä. Mutta sinun on nopeasti häiritä heidän muodinsa, kun huomaat, mitä he tekivät kameroiden edessä.

Yllätyksenä kukaan, nämä kaksi eivät pelkää keksiä joitakin PDA, jakaa suukkoja kuin koripallo harhautui tuomioistuimen toisella puolella seuraavaan.

JLO AROD Courtside
Eric Espada / Getty Images

He ottivat myös hetken itsemurhalle, koska # 2018.

JLO AROD Courtside
Eric Espada / Getty Images

Joulukuussa Lopez ja Rodriguez olivat todennäköisesti sitoutuneet, mutta emme vielä kuullu mitään onnellisia uutisia. Mikä on kiinni, kaverit?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map