Jennifer Lawrence toi vielä toisen sultryn hopeavaatteen äidille! ensi-ilta

Kiinnitä huomiota: Näin työstää se ensi-iltapunaisella matolla.

Jennifer Lawrence hämmästytti, kun hän houkutteli poseeraa torstaina tulevan trillerinsa ranskalaisessa ensi-iltaesityksessä Äiti! Pariisissa Cinema UGC Normandiassa. Päällystetty vyötäröllä Dior Haute Couture-mekko vyötäröllä ohut metallivyö, Oscar-voittaja toi Old Hollywoodin loistettaan City of Lightsin upeaan ulkonäköön.

Jennifer Lawrence
Stephane Cardinale / Corbis / Getty

Lawrence valmisti hänen brändinsä kuvaaman “helmenharmaa ja antrasiitti” -yhdistelmän – pronssirajan kaulakoruineen ja metallisilpikoineen ja asetti hänelle sopivan ranskalaisen rohkean punaisen huulensa näytöllä, jossa puolet hänen vaaleista lukkistaan ​​on tyylikäs ja vedetty takaisin ja toinen puoli kahtia kaulan ympärillä.

Tämä on vasta uusin hetki, kun Oscar-voittaja on käyttänyt neutraalia värimaailmaa – sävy, jolla hän näyttää olevan juttu – punaisella matolla.

RELATED: Jennifer Lawrence puolustaa Diorin uusinta kampanjaa

Lontoon ensi-iltana trilleri-liuku keskiviikkona, näyttelijä ryntäsi helmillä vaatteet lähes samaan sävyyn.

Jennifer Lawrence Mother - Embed
Ray Tang / Anadolu Agency / Getty

Ja hän oli jälleen kerran Venetsian elokuvajuhlilla Äiti! ensi-ilta tiistaina, urheilu unelmoiva mekko, jossa kukkainen sukkanauha ja upotettu pääntie neutraalilla perussävyllä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 2

map