Jennifer Lawrence sanoo hänen J. Law Nickname ei häiritse häntä

Vaikka jotkut Scarlett Johanssonin kaltaiset tähdet eivät ole liian innokkaita lyhennetyillä lempinimillään, näyttelijä Jennifer Lawrence sanoo, että hän ei ota mitään kieltä hänen pop-kulttuurin moniker, J. Lawin kanssa. Itse asiassa, Lawrence, joka oli visio sinisellä ulkonäkönsä puolesta Colbertin raportti torstaina-kertoi isännälle Stephen Colbert, että hänellä oli oikeastaan ​​lempinimi ainakin peruskoululta tai keski-asteelta lähtien. “Minä en välitä siitä”, hän sanoo.

RELATED: Jennifer Lawrence kohtaa suurimman pelonsa ja laulaa televisiossa 

Mutta J. Law lempinimi ei ollut ainoa asia, josta keskusteltiin Nälkäpelit: Mockingjay – osa 1 tähti hänen ensimmäisen vierailunsa aikana. Oscar-voittaja puhui kaikesta hänen voimakkaista eroistaan Nälkäpeli sankaritar Katniss Everdeen (“En ole koskaan vapaaehtoinen mitään elämässäni!”), että hän todellakin kuluttaa squirrel chili ennen.

Katso koko viehättävä viihde täällä, johon sisältyi myös J. Law (hei, hän ei haittaa!) Antaen hiustartunnalleen hieman pelästyksi ja suostuu menemään ja torjumaan rikoksia Stephen Colbertin kanssa (nyt se on blockbuster odottaa tapahtua!):

KUVAT: Katso Jennifer Lawrence’s Nälkäpeli Punainen Matto Style Evolution 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 30 = 33

map