Jennifer Lawrence on vuoden 2016 parhaiten palkittu näyttelijä Forbesin mukaan

Taylor Swift voi olla vuoden 2016 parhaiten palkittu muusikko, mutta Forbes, toinen vaalea tähtipeli on maailman korkeimman palkan näyttelijä ja hänen nimensä on Jennifer Lawrence.

Kiitos blockbuster osumia kuten X-Men: Apokalypse, Nälkäpelit: Mockingjay – osa 2 , ja hänen ennakkoaan tulevasta elokuvasta matkustajat, Lawrence raked 46 miljoonaa dollaria (ennen veroja) 12 kuukauden aikana. (Girl on Fire teki viime vuonna 52 miljoonaa dollaria, joten hänen tulonsa tosiasiassa laski vuodesta 2015, mutta uskomme siltä, ​​että hän tekee silti itselleen hyvin.) Melissa McCarthy tuli toiseksi tämän vuoden listalle ja otti 33 miljoonan dollarin kotiin Musta leski, alias SCarlett Johansson, sijoittui numeroon 3 ja ilmoitti 25 miljoonaa dollaria.

Forbes mukaanlukien Bollywood ja muut ulkomaiset elokuvateatterit, mukaan lukien kolme joukosta kymmenestä näyttelijästä, joka kutsuu muita valtioita kuin USA: ta kotimaastaan ​​- mukaan lukien kiinalainen näyttelijä Fan Bingbing (nro 5) ja Etelä-Afrikkalainen – syntynyt tähti Charlize Theron (nro 6).

WATCH: Jennifer Lawrence ja Amy Schumer varastavat näyttelyssä 2016 Golden Globes -tapahtumassa

Forbes suunnitelmia julkaisemaan listansa parhaiten maksetuista toimijoista torstaina, ja olemme innokkaita näkemään, mitä sukupuolten väliset palkkaerot todella näyttävät kylmiltä ja kovilta numeroilta.

RELATED: Muotitunnit, jotka osoittavat Jennifer Lawrencein tyyliä, on niin verrattavissa kuin hänen hurmunsa

Head to forbes.com täydellinen luettelo maailman korkeimman palkan näyttelijöistä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 3 =

map