Jennifer Lawrence kutsuu sinut tanssimaan hänen kanssaan tässä Kooky Infomercialissa

Tiedämme, että Jennifer Lawrenceilla on vankka ballroom tanssiva liike, joka perustuu hänen esiintymisensä mukaan Silver Linings Playbook, mutta keskiviikkona Oscar-voittaja esitteli tanssilattialle kokonaan uudenlaisen osaamisen.

Hänen ulkonäönsä aikana Tonight Show, Lawrence ja isäntä Jimmy Fallon toivat heidän suosikkielokuvan vitsauksensa pyytämään ihmisiä (kuten Jennifer Lopez) “tulemaan tanssimaan kanssamme!” televisioon. Fallon ja Lawrence kuvaavat hämmästyneenä sokeessa kahta myöhäisillan QVC: n infomercial-isännät Des ja Dash, jotka käyttävät pöyristyttäviä pukuja ja pyytävät ihmisiä tanssimaan heidän kanssaan hauska ääniä. Duo sitten muuttuu nopeasti ja juokse takaisin päähaastattelupöydälle ja kirjoituspöydälle ikään kuin katselisivat infomercialia.

RELATED: 9 Times Jennifer Lawrence teki meidät rakastamaan häntä ennen kuin hän jopa kääntyi 25

Kun kamera leikkaa edestakaisin, Lawrence ja Fallon tekevät kummastakin sarjasta hauskoja viivoja ja siirtyvät vetäytymästä tällaisista tanssimuutoksista kuten “Lounasruokavalio”, “Bowling Confetti” ja “Disco-kiikarit” näkyvästi väsyneenä kaikilta juoksi ja tanssivat (ja Fallon hiukset menivät vähän hulluksi kuten Lawrence huomautti). Kun hän sanoi, että kolmas kaupallinen Lawrence ei ollut valmis. “Missä sinulla on energia?” hän kysyi Fallonilta, kun hän hengästyi voimakkaasti.

Viimeisen mainoksen kohdalla he tekivät seitsemän siirtoa 20 sekunnissa, mukaan lukien “Slurp the Soup”, “Kick Waterfall”, “That Does not Sound Anything Like Him” ​​ja “Brow Brow Chicken Cow”. Katso Lawrence ja Fallon’s kooky “Tule tanssimaan kanssamme” sokea videon yläosassa. Operaattorit tanssivat!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 − 42 =

map