Jennifer Lawrence Knew Hän teki sen jälkeen tämän kommentin Paul Rudd

Jennifer Lawrence on saattanut voittaa Oscarin, mutta siinä on toinen hetki, joka kertoi hänelle tehty se näyttää show-liiketoiminnassa, ja siihen liittyy Paul Rudd.

Kauden 1 finaalin aikana Chelsea, Chelsea Handlerin Netflix-talk show, matkustajat tähti sanoi, että hetki, jolloin hän tiesi, että hän oli “saavuttanut sen, mitä [hän] oli tekemässä” oli haastekaverin kommentin jälkeen. “Kun Paul Rudd kertoi minulle, että hän ajatteli, että olisimme aina ystäviä. Olin kuin, kun ihmiset katsovat taakse ja ihmettelevät, mitä tapahtui, kun hän muuttui, kun kaikki tuhoutuivat, on täällä juuri nyt “, hän vitsaili. “Koska olen aina katsellut Paul Ruddia ja ajattelin, että olisimme ystäviä.”

Lawrence, joka piti leopardiltään Roberto Cavalli -takin perjantai-iltana, kertoi myös Handleriin siitä, että hän aloitti toimintansa, mukaan lukien siirtymisen New York Cityyn 14-vuotiaana. “Miten sait vanhempasi sovittamaan antamaan sinulle mahdollisuuden tee se? “isäntä kysyi.

VIDEO: 5 hetkiä, jotka osoittavat Chris Pratt on mies Jennifer Lawrence

 

“Olin vain todella pakkomielle sen kanssa. Mielestäni puhuin siitä tarpeeksi ja murskasin heidät tarpeeksi, että he olivat kuin “OK, meidän on osoitettava hänelle, että hän ei ole hyvä”, hän vitsaili. “Ja niin he kartoittivat kesän, joka olisi minun” Tule Jeesukseen “. Ja sitten sain sitcomia L.A.”

RELATED: 15 Times JLaw oli henkieläimemme

Ja loput ovat historiaa. Katso Lawrencein hilpeä (kuten aina) haastattelu alkuun ja saalis koko jaksosta Netflixistä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 48 = 54

map